fbpx

Συγκέντρωση γνωριμίας νέων φοιτητών του Derby University!

Πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση γνωριμίας των νέων φοιτητών που θα σπουδάσουν στο Derby University από τον Σεπτέμβριο 2020

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 στο Presse Café Σταυρού στη Λευκωσία συγκέντρωση γνωριμίας των νέων φοιτητών που θα σπουδάσουν στο Derby University!

Διοργανωτές της εκδήλωσης η Global Educational Services, αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του πανεπιστημίου στην Κύπρο, μαζί με το Derby Hellenic & Cypriot Society.

Η εκδήλωση άρχισε με μια σύντομη παρουσίαση από τον πρόεδρο του Society, Φάνη Μαξούτη, ο οποίος καλωσόρισε τους νέους φοιτητές, μίλησε για τη δράση και το έργο του society και έδωσε χρήσιμες συμβουλές για την ομαλή ένταξή τους στο πανεπιστήμιο.

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Global Educational Services, Kρις Σωφρονίου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλές σπουδές και ανάφερε πως η Global θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους φοιτητές του Derby για οτιδήποτε χρειαστούν.

Όλοι οι φοιτητές κεράστηκαν από ένα δροσιστικό ποτό. Στους νέους φοιτητές δόθηκαν επίσης διάφορα προωθητικά δωράκια από το πανεπιστήμιο.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε σε χαλαρή ατμόσφαιρα και ωραία μουσική, δίνοντας τη δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να γνωριστούν μεταξύ τους!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending