fbpx

Αυτό το σπίτι… “βαρέλι” είναι η λύση για τα ψηλά ενοίκια!

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν έναν φοιτητή είναι -φυσικά- η διαμονή του κοντά στο πανεπιστήμιο. Πόσο μάλλον τώρα που τα ενοίκια είναι στα ύψη, όλοι προσπαθούν και ψάχνουν να βρουν κάτι οικονομικό που θα βολεύει ταυτόχρονα.

Το ίδιο πρόβλημα (και ίσως πολύ μεγαλύτερο) με τα υψηλά ενοίκια έχουν και στην Ελλάδα. Ευτυχώς, όμως, η έμπνευση και η δημιουργικότητα κάποιων ανθρώπων έδωσαν μια λύση!

Μια τέτοια περίπτωση ανθρώπου είναι και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, δημιουργός και εμπνευστής του “Barrelhouse”!

Δες το “Βαρελόσπιτο”, ένα σπίτι που σίγουρα θα θες κι εσύ να μείνεις!

Το πιο πάνω δημιούργημα είναι το μοναδικό σπίτι – βαρέλι στην Ελλάδα αλλά και τον κόσμο και βρίσκεται στην Καλαμπάκα, την πρωτεύουσα του Δήμου Μετεώρων.

Ο δημιουργός του κ. Γιώργος είναι ξυλουργός με χρόνια εμπειρία στο επάγγελμα, πράγμα που τον οδήγησε στη δημιουργία αυτού του πρωτότυπου σπιτιού!

trikalaenimerosi.gr

Το βαρελόσπιτο είναι ένα ολοκληρωμένο ξύλινο σπίτι, 25 τ.μ., ιδανικό για κάθε φοιτητή, μιας και μπορεί εύκολα να μεταφερθεί δίπλα από το πανεπιστήμιό σου.

Είναι απλό, λιτό και απέριττο και καλύπτει όλες τις βασικές σου ανάγκες, αφού έχει εντοιχισμένες ηλεκτρικές συσκευές και υποδοχή για πάνελ ηλιακής ενέργειας. Έχει επίσης τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι και 6 άτομα (για να συγκατοικήσεις αν θες και με την παρέα σου)!

trikalaenimerosi.gr

1
Περιλαμβάνει:

ert.gr
  • κουζίνα
  • μπάνιο
  • υπνοδωμάτιο
  • 2 καναπέδες
  • αποθηκευτικό χώρο
  • TV
  • Air-condition
  • δυνατότητα τοποθέτησης ξύλινης πέργκολας
  • διαμόρφωση εσωτερικού χώρου ανάλογα με την επιθυμία σου!

Μιλώντας στην ΕΡΤ Λάρισας ο γιος του κατασκευαστή, Παναγιώτης Παπαγεωργίου, ανέφερε ότι από τον περασμένο μήνα που ξεκίνησε η διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου σπιτιού έχουν κλείσει δύο μεγάλες συμφωνίες, ενώ έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον από 300 περίπου άτομα.

Το ενδιαφέρον, όπως σημείωσε υπάρχει από νησιά όπως η Ρόδος, η Μυτιλήνη, η Κρήτη και περιοχές από τη Χαλκιδική, ακόμη και την Κύπρο!

Μακάρι να το δούμε σύντομα και στην Κύπρο, μέχρι τότε όμως μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Εσύ θα έμενες σε ένα βαρελόσπιτο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending