fbpx

Είσαι γυναίκα; Δες πώς μπορείς να βοηθήσεις άλλες γυναίκες να αποκτήσουν παιδί!

Τα περισσότερα νεαρά ζευγάρια ονειρεύονται τη στιγμή που θα αποκτήσουν ένα παιδί! Ακόμα κι εσύ, αν και σε νεαρή ηλικία, σίγουρα έχεις κάνει σκέψεις για να δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια, ή κάποια φίλη σου έχει εκφράσει ότι είναι ένα απ’ τα όνειρά της!

Έλα όμως που υπάρχουν πολλά ζευγάρια – ακόμα και στο περιβάλλον μας – που δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδιά λόγω διάφορων ζητημάτων που προκύπτουν. Από τη μια θέματα υγείας και γονιμότητας του ζευγαριού, και από την άλλη η αλλαγή των προτεραιοτήτων.

Οι γυναίκες σήμερα επενδύουν πολύ στην καριέρα τους και “νιώθουν έτοιμες” να αποκτήσουν παιδί σε μεγαλύτερη ηλικία απ’ ότι πριν χρόνια. Φυσικά, και οι άνδρες βάζουν ως προτεραιότητα την οικογένεια πολύ αργότερα σε σχέση με παλαιότερα.

Αυτά τα δεδομένα δημιουργούν περισσότερες δυσκολίες στις γυναίκες, όταν αποφασίσουν να γίνουν μητέρες! Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να τις βοηθήσεις εσύ σε αυτή τη διαδικασία.

1
Πώς μπορείς να βοηθήσεις;

Photo by Kristina Paukshtite from Pexels

Μέσα από μια απλή διαδικασία μπορείς να γίνεις δότρια ωαρίων και να βοηθήσεις μια γυναίκα που δυσκολεύεται να κάνει παιδάκι με τα δικά της ωάρια.

Η δωρεά ωαρίων είναι μια ασφαλής και εύκολη διαδικασία, που κάνουν πάρα πολλές γυναίκες παγκοσμίως κάθε χρόνο και μπορεί να την κάνει κάθε υγιής γυναίκα ηλικίας 18-33 χρονών με καθαρό ιατρικό ιστορικό.

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς ότι μπορεί να μην έχεις ωάρια όταν τα χρειαστείς, αφού κάθε γυναίκα έχει εκατοντάδες χιλιάδες ωάρια πού δεν χρησιμοποιούνται.

Όπως μας εξήγησε η ομάδα της κλινικής Pedieos στη Λευκωσία, πριν γίνεις δότρια, πάντοτε ελέγχουν τον δείκτη γονιμότητας σου για να βεβαιωθούν ότι έχεις αρκετά ωάρια. Σε περίπτωση που ο δείκτης είναι χαμηλός, σου προσφέρουν τις απαραίτητες συμβουλές για να το αντιμετωπίσεις στο μέλλον.

Επίσης, η διαδικασία δεν έχει οποιεσδήποτε παρενέργειες ενώ παράλληλα διατηρείς την ανωνυμία σου, άρα δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα προσωπικά σου δεδομένα.

2
Τι έχεις να κερδίσεις;

Εκτός από την προσωπική ικανοποίηση ότι θα βοηθήσεις ένα ζευγάρι να αποκτήσει παιδί, αν γίνεις δότρια ωαρίων σου προσφέρεται γενναιόδωρο πακέτο αποζημίωσης, μιας και θα αφιερώσεις χρόνο από τις σπουδές ή από τη δουλειά σου για να ολοκληρώσεις την διαδικασία της δωρεάς.

Είναι σημαντικό επίσης να γνωρίζεις πως επωφελείσαι και από ιατρικές εξετάσεις οι οποίες σε βοηθούν να μάθεις πολλά για την υγεία σου και κανονικά κοστίζουν πάνω από €800! Μερικές από τις εξετάσεις αυτές είναι οι αιματολογικές, γονιμότητας, σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και εξετάσεις για άλλες 250 γενετικές ασθένειες.

3
Πώς γίνεται ακριβώς η διαδικασία;

Photo by Anna Shvets from Pexels
  1. Αρχικά κλείνεις ένα ραντεβού στην κλινική Pedieos για να κάνεις μια απλή ιατρική εξέταση. Εκεί θα δουν το ιατρικό σου ιστορικό, ώστε να ελεγχθεί η καταλληλότητά σου για δότρια και θα σε ενημερώσουν για τα πακέτα αποζημίωσης.
  2. Εφόσον οι εξετάσεις είναι καλές θα πάρεις θεραπεία από τον γιατρό για να προετοιμαστούν οι ωοθήκες σου.
  3. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας θα επισκεφθείς ξανά τον γιατρό για να ελέγξει ότι όλα προχωρούν σωστά.
  4. Όταν τα ωάρια είναι έτοιμα για τη δωρεά, θα επισκεφθείς την κλινική για την ωοληψία.

Εννοείται πως η διαδικασία της δωρεάς ωαρίων δεν επηρεάζει καθόλου την μελλοντική σου γονιμότητα ως γυναίκα, ενώ η φαρμακευτική αγωγή που δίνεται στην διάρκεια της θεαραπείας είναι μόνο για μερικές μέρες και έτσι δεν προκαλεί οποιαδήποτε προβλήματα με τον κύκλο σου.

4
Πώς να γίνεις δότρια ωαρίων;

Αν θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία καθώς και για τα πακέτα αποζημίωσης, βρες πιο κάτω τα στοιχεία επικοινωνίας της κλινικής Pedieos στη Λευκωσία και επικοινώνησε μαζί τους. Η ομάδα είναι πολύ φιλική και θα σε ενημερώσει για όλα.

ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΑΤΑ ΕΔΩ!

Pedieos IVF Center
Tel.: +357 22670850
Mobile: +357 96858825
Email: info@pedieosivf.com.cy
Βρες περισσότερες πληροφορίες εδώ

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending