fbpx

“Είναι ωραίο να σε αγαπούν & να πιστεύουν σε σένα!”Δες το συγκινητικό βίντεο του Alexander!

Η μετάβαση από το Λύκειο στο Πανεπιστήμιο είναι μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχει να περάσει κάθε νέος! Από μαθητής γίνεσαι φοιτητής και αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση!

Είναι η αρχή της ανεξαρτητοποίησής από την οικογένειά σου, οι ευθύνες αυξάνονται, ενώ ταυτόχρονα προσπαθείς να δημιουργήσεις μια νέα οικογένεια με φίλους και καθηγητές.

Το πανεπιστήμιο που θα επιλέξεις να σπουδάσεις, θέλεις να σου προσφέρει μια αγκαλιά, σιγουριά και αυτοπεποίθηση ότι εκεί θα βρεις τους ανθρώπους που θα είναι πάντα #diplasou.

Και είναι πολύ σημαντικό που όλα αυτά τα βρίσκεις στο Alexander College! Και αυτό δεν το νιώθουν μόνοι οι φοιτητές, αλλά και οι γονείς των φοιτητών οι οποίοι ξέρουν ότι τα παιδιά τους πήραν τη σωστή απόφαση να σπουδάσουν στο Alexander College!

Πιο κάτω το Alexander College σε μια «διαφορετική» συνέντευξη που έκανε, ρώτησε συγγενικά πρόσωπα των φοιτητών για το πώς διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας τους από τον καιρό που ξεκίνησαν τις σπουδές τους και πόσο περήφανοι νιώθουν για αυτούς!

Δες όλα όσα είπαν τα συγγενικά πρόσωπα των φοιτητών:

Δεν είναι πολύ όμορφο, όταν οι γονείς και τα αδέρφια νιώθουν σιγουριά που τα δικά τους άτομα σπουδάζουν σε ένα τόσο όμορφο περιβάλλον, ξέροντας ότι θα έχουν πάντα κάποιο να τους στηρίζει;

Αν θέλεις κι εσύ να σπουδάσεις στο Alexander College, και να γίνεις μέρος αυτής της οικογένειας, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις τον κλάδο σπουδών που σε αντιπροσωπεύει! Να θυμάσαι ότι τα φοιτητικά σου τα χρόνια, θα είναι από τις πιο σημαντικές περιόδους στη ζωή σου, γι’ αυτό πάρε τη σωστή απόφαση για εσένα!

Θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για τις σπουδές στο Alexander College;

 

Ακολούθησε το Alexander College:

Facebook: Alexander College
Youtube: Alexander College
Instagram: Alexander College

Είναι ωραίο να έχεις άτομα που σε αγαπούν και πιστεύουν σε εσένα! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending