fbpx

Άλκηστις Παυλίδου: Οι πιο ξεχωριστές της στιγμές στην τηλεόραση που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Στις 5 Οκτωβρίου 2020 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, η αγαπημένη Κύπρια ηθοποιός Άλκηστις Παυλίδου, έπειτα από μια πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η Άλκηστις Παυλίδου αγαπήθηκε από τον κόσμο και έγραψε ιστορία στον χώρο! Για έμας θα είναι για πάντα η αγαπημένη μας «Πέπα» με την πιο χαρακτηριστική ατάκα «Ρίκκοοοοο ρέξε δα!».

Μέσα από τους ρόλους της μας έκανε να γελάσουμε και να κλάψουμε άπειρες φορές! Ποιες ήταν, όμως, αυτές οι πιο χαρακτηριστικές στιγμές της στην TV;

Δες πιο κάτω όσα θα την κρατήσουν για πάντα στη μνήμη μας:

1
Οι ατάκες της ως “Πέπα” που έγραψαν ιστορία

Το κλασικό «Παρά να έχεις γείτονα κακό καλύτερα να φκει το μάτι σου» και φυσικά το «εν εκατάλαβα στο τέλος» είναι μια ατάκα που σίγουρα την είχε στιγματίσει!

Όλοι μας μικροί μιμηθήκαμε τους τίτλους έναρξης, από το «Ρίκκοοοοο ρέξε δα» μέχρι και το «Κικίτσαααααα – φακκάς μου»!

Και ποιος δεν έχει γελάσει με τους τσακωμούς ανάμεσα σε Πέπα & Ρίκκο; Όταν τον κυνηγούσε με το μαδράτζι, αλλά και με το διπλοκάμπινο, όταν του έφερνε τη σούπα καπέλο, όταν του την άστραφτε πάνω στην τζιεφαλή (επειδή έφτυνε τον “κώλο” του αγγουρκού χαμέ) ή όταν “εσκουλίζουντα” κάτω απ’ τα παπλώματα.

Ο ρόλος της αυτός χάρισε σε όλους μας αξέχαστες στιγμές γέλιου!

2
Το ταλέντο της και σε “κόντρα” ρόλους

Ήταν μια ηθοποιός που όσο εύκολα σε έκανε να γελάσεις, άλλο τόσο σε έκανε να βουρκώνεις σε κλάσματα δευτερολέπτου…

Γι’ αυτό και μετά το «Βουράτε Γειτόνοι», ο Γιώργος Τσιάκκας φρόντισε ο επόμενος της ρολος να είναι δραματικός στη σειρά «Βασιλική». Αυτό αποδεικνύει ότι δεν ήταν μια απλή κωμικός!

3
Ποια ήταν όμως η Άλκηστις;

multi-news.gr

Αγαπήθηκε ανά το παγκύπριο όσο λίγοι ηθοποιοί, με το «φευγιό» της να σπέρνει από άκρη σε άκρη τη λύπη και το τρόμο του τέλους μιας εποχής…

Αγαπήθηκε πολύ σε όλους της τους ρόλους και πάντα ξεχώριζε με το ταλέντο της, αφού σε ηλικία 11 ετών συμμετείχε σε παιδικά προγράμματα του ΡΙΚ στο ραδιόφωνο. Στο θέατρο έπαιξε αρκετούς σημαντικούς ρόλους σε Κύπρο και εξωτερικό όπως: «Ικέτιδες», «Τρωάδες», «Οθέλλος» και άλλα.

Όσο για την τηλεόραση που τη λάτρεψε έπαιξε σε αρκετές σειρές όπως, φυσικά, «Βουράτε γειτόνοι», «Βεντέτα», «Μόνο μια φορά», «Γενιές της σιωπής», «Τα ρόδα της οργής» και «Εκείνο το καλοκαίρι» και άλλες πολλές. Φυσικά την είχαμε δει και σε παλιές ασπρόμαυρες τηλεταινίες εποχής.

4
Πώς την αποχαιρέτησαν οι αγαπημένοι της

cyprusnews.eu

Ο καλλιτεχνικός κόσμος πενθεί, έχασε μια εξαίρετη ηθοποιό, έναν υπέροχο άνθρωπο αλλά και μητέρα… Σχεδόν όλοι έσπευσαν να της γράψουν μερικά λόγια. Οι κόρες της, και ο τηλεοπτικός της σύζηγος ήταν αυτά που για χίλιους λόγους ξεχωρίσαμε!

Κύνθια Παυλίδου

Έτσι θα σε θυμάμαι πάντα…. Μ αυτό το χαμόγελο… Χαρούμενη, αισιόδοξη, δοτική, αγαπησιαρα, ψυχαρα…. Ότι κ να γράψω είναι λίγο για σένα ΜΑΝΟΥΛΑ μου… Ψυχή μου εσύ…. Σ ευχαριστώ…. Για όλα…..

Gepostet von Kynthia Pavlidou am Sonntag, 4. Oktober 2020

Χριστίνα Παυλίδου

«Μας μεγάλωσες με το τραγούδι… Ακόμα και στα δύσκολα σε αυτό καταφεύγαμε… μανούλλα μου», έγραψε η κόρη της Χριστίνα για να την αποχαιρετήσει με ένα συγκινητικό βίντεο.

Γιώργος Ζένιος

ΘΕΛΩ ΝΑΠΩ ΕΝΑ ΜΕΓΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΑΛΚΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΛΟ ΠΑΤΑΔΕΙΣΟ ΠΕΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΛΥ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ.

Gepostet von Γιωργος Ζενιος am Sonntag, 4. Oktober 2020

Καλό παράδεισο “Πέπα” μας! Θα σε κρατήσουμε για πάντα στη μνήμη μας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending