fbpx

Αιτήσεις για πλήρη επιχορήγηση σπουδών ΑΑΤ με εξασφάλιση θέσης εργασίας στην Baker Tilly!

Το European Institute of Management and Finance, στα πλαίσια του προγράμματος AAT Connect, που έχει ως σκοπό τη διασύνδεση των μαθητών του προγράμματος ΑΑΤ με την αγορά εργασίας, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Baker Tilly Κύπρου.

Αυτή η συνεργασία παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές που θα εγγραφούν στο νέο κύκλο μαθημάτων του προγράμματος ΑΑΤ που αρχίζουν τον Οκτώβριο 2020, να συμμετάσχουν σε ένα πρόγραμμα επιχορήγησης σπουδών και παράλληλα να εργαστούν για ένα από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο.

Σκοπός του προγράμματος είναι να δώσει την ευκαιρία στους φοιτητές του προγράμματος ΑΑΤ να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και να εκτεθούν σε ένα διεθνές επαγγελματικό περιβάλλον, κάνοντας με αυτό το τρόπο μια ιδανική αρχή στην καριέρα τους.

Ευκαιρία εργοδότησης και σπουδών

Εάν είσαι ένα φιλόδοξο άτομο με όρεξη και ενθουσιασμό και ενδιαφέρεσαι να εργαστείς για ένα διεθνούς φήμης οργανισμό σε προσκαλούμε να κάνεις αίτηση για να διεκδικήσεις μια θέση στη Baker Tilly.

Η θέση αφορά το τμήμα Financial Compliance & Reporting στα γραφεία του οργανισμού σε Λευκωσία ή Λεμεσό. Η εταιρεία θα προσφέρει οικονομική στήριξη των σπουδών για τον επαγγελματικό τίτλο ΑΑΤ.

Το πρόγραμμα επιχορήγησης

Το πρόγραμμα αφορά την προσφορά μόνιμής έμμισθης εργοδότησης στον οργανισμό Baker Tilly. Θα ενταχθείς σε ένα πρόγραμμα επιχορήγησης σπουδών που θα σε βάλει στη καρδιά ενός διεθνούς οργανισμού παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών.

Για να μπορέσεις να ενταχθείς σε αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει το προπτυχιακό σου τίτλο στη Λογιστική ή σε ένα συναφές κλάδο και/ή να κατέχεις τη πιστοποίηση LCCI Higher ή τουλάχιστον να έχεις απολυτήριο λυκείου με μέση βαθμολογία 17/20.

Επιπρόσθετα, θα πρέπει να μπορείς να προσαρμοστείς σε ένα διεθνές και πολυπολιτισμικό εργασιακό περιβάλλον, κάτι που απαιτεί άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, να έχεις την ικανότητα αποδοτικής επικοινωνίας και να μπορείς να εργαστείς σε ομάδες.

1
Αιτήσεις για το πρόγραμμα επιχορήγησης

 

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ!

 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο 22 274478.

Πλεονεκτήματα του προγράμματος

• Θα κερδίσεις πολύτιμη εργασιακή εμπειρία σε ένα διεθνές περιβάλλον
• Θα αρχίσεις με το καλύτερο τρόπο τη καριέρα σου
• Θα αποκτήσεις και θα βελτιώσεις την τεχνογνωσία σου
• Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις επαγγελματίες του χώρου
• Θα είσαι μέλος μιας ομάδας έμπειρων επαγγελματιών

Κύρια καθήκοντα και υποχρεώσεις

• Βοήθεια στη παροχή λογιστικών υπηρεσιών σε ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο πελατών που
δραστηριοποιούνται σε διάφορες αγορές και έχουν διαφορετικό μέγεθος.
• Συλλογή και καταγραφή πληροφοριών για τήρηση των λογιστικών βιβλίων των πελατών
• Ετοιμασία συμφιλίωσης καταστάσεων τραπεζών, χρεωστών και πιστωτών.
• Καταγραφή τιμολογίων, αποδείξεων και πληρωμών.
• Προετοιμασία μισθοδοσίας
• Ετοιμασία εγγράφων για τη διεξαγωγή εξωτερικού ελέγχου, κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων και ΦΠΑ.
• Ετοιμασία διοικητικών λογαριασμών και διάφορων οικονομικών αναφορών.
• Διάφορα διοικητικά καθήκοντα.

Συμπλήρωσε την πιο πάνω φόρμα και διεκδίκησε τη θέση σου στο πρόγραμμα επιχορήγησης!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending