fbpx

Τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων Κύπρου συμμετείχαν «ενεργά» στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού – #BeActive 2020!

Τα Κέντρα Πληροφόρησης Νέων του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου είχαν και φέτος «ενεργό» συμμετοχή με ένα ευρύ φάσμα δωρεάν αθλητικών δραστηριοτήτων που είχαν ετοιμάσει στα πλαίσια της 6ης Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #BeActive (23 – 30 Σεπτεμβρίου 2020).

Η εν λόγω εβδομάδα αποτελεί τη μεγαλύτερη αθλητική εκστρατεία στην Ευρώπη και έχει στόχο να ενισχύσει το μήνυμα της ενεργοποίησης των πολιτών για ένταξη της άσκησης στην καθημερινότητά τους, για μια πιο υγιή και καλή ζωή.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού #BeActive, διεξάγεται κάτω από την ομπρέλα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Εθνικός Συντονιστής του προγράμματος είναι ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Η φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού ήταν αλλιώτικη από τις προηγούμενες, λόγω και της ιδιαίτερης κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού. Παρόλα αυτά, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας από τις αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας σχετικά με τον Covid-19 έχει υλοποιήσει στο σύνολο 11 δράσεις σε όλες τις επαρχίες.

Ποδηλασία, πεζοπορία, αγώνας καλαθόσφαιρας, παιχνίδι προσανατολισμού, τουρνουά σαΐτας και διαδικτυακό hatha yoga είναι μερικές από τις #BeActive δράσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending