Πανεπιστήμιο Middlesex: Η κοινότητα στο Λονδίνο και το διαδίκτυο

Το Πανεπιστήμιο του Middlesex βρίσκεται σε μία πανεπιστημιούπολη στο βόρειο Λονδίνο με όλα όσα χρειάζονται οι φοιτητές, συγκεντρωμένα σε ένα μέρος. Αυτήν τη στιγμή το πανεπιστήμιο λειτουργεί κυρίως διαδικτυακά λόγω του κορωνοϊού.

Με βάση το πιο πάνω και την μη δυνατότητα φυσικής επίσκεψης στο πανεπιστήμιο, έχει δημιουργηθεί μία σελίδα διαδικτυακά όπου μπορείτε εικονικά να γνωρίσετε καλύτερα το Πανεπιστήμιο του Middlesex.

Πατώντας αυτόν τον σύνδεσμο θα μπορέσετε να επισκεφτείτε διάφορες σελίδες και να πάρετε μια εικόνα για ό,τι χρειάζεται να ξέρει ο κάθε φοιτητής που ενδιαφέρετε να σπουδάσει στο Middlesex. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τo πανεπιστήμιο και να συνομιλήσετε με φοιτητές και προσωπικό.

Εικονικές εκδηλώσεις ενημέρωσης

Αν έχετε ανησυχίες σχετικά με τον αντίκτυπο της επιδημίας του κορωνοϊού στην αίτηση σας για εισδοχή στο πανεπιστήμιο – μην ανησυχείτε. Πολύ συχνά γίνονται προγραμματισμένες εκδηλώσεις, στις οποίες θα λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και θα πάρετε τις κατάλληλες συμβουλές, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε το μέλλον.  Οι σύμβουλοι της Global Education, μπορούν να κανονίσουν τη συμμετοχή σας σε μια από αυτές.

Επίσης, σας παρέχεται εύκολα η δυνατότητα να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε την πανεπιστημιούπολη μέσω μιας σειράς από βίντεο.

Περιήγηση στην Πανεπιστημιούπολη

Σας παροτρύνουμε να συνομιλήσετε με υφιστάμενους φοιτητές για να μάθετε πώς είναι πραγματικά στο πανεπιστήμιο. Ρωτήστε για το πρόγραμμα σπουδών σας, τη φοιτητική ζωή ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να μάθετε.

Συνδεθείτε με την ομάδα εισδοχής, η οποία βρίσκεται δίπλα σας για υποστήριξη, για να ρωτήσετε σχετικά με την αίτησή σας ή οτιδήποτε άλλες ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά διαμονή, οικονομικά θέματα κτλ.

Η αίσθηση της φοιτητική ζωής αλλά και πλήρης ενημέρωση για το αντικείμενο σπουδών σας

Μέσω των βίντεο του πανεπιστημίου, θα αποκτήσετε την αίσθηση της φοιτητικής ζωής, θα δείτε τις εγκαταστάσεις και θα πάρετε μια ολοκληρωμένη αίσθηση για το πώς είναι η φοιτητική ζωή στο Middlesex.

Οι υφιστάμενοι φοιτητές θα σας δώσουν τη δική τους εξήγηση για την προτίμηση τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών στο Middlesex, ενώ η συνομιλία με έναν Πρεσβευτή Προγράμματος θα σας λύσει όλες σας τις απορίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πανεπιστήμιο και τα προγράμματα σπουδών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόσωπο του πανεπιστημίου στην Κύπρο, Global Education, στα τηλέφωνα 22 780250 και 22 785022