Διαδικτυακή συζήτηση «Erasmus+: Youth, Time to Move Forward»!

Ο Οργανισμός Νεολαίας διοργανώνει διαδικτυακή εκπομπή – συζήτηση για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ευρωπαϊκού χρηματοδοτικού προγράμματος «Erasmus+: Νεολαία».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, λειτουργοί του προγράμματος μαζί με παλιούς δικαιούχους, θα απαντήσουν στα ερωτήματα: Τι κερδίσαμε από το Erasmus+: Νεολαία την περίοδο 2014-2020; Τι μάθαμε; Τι μας άρεσε; Τι δεν μας άρεσε; Τι κρατάμε και τι αφήνουμε; Πώς προχωράμε στο νέο πρόγραμμα για την περίοδο 2021-2027; Τι προσδοκίες έχουμε και πώς θα τις εκπληρώσουμε;

Στη συζήτηση μπορεί να συμμετέχει και το κοινό με τις δικές του ερωτήσεις.

Γνωρίστε το Erasmus+ της περιόδου 2014-2020, μάθετε για το Erasmus+ της περιόδου 2021-2027 που έρχεται, εμπνευστείτε μέσα από τις εμπειρίες των δικαιούχων μας και δηλώστε τη δική σας συμμετοχή.

Η συζήτηση θα διεξαχθεί στις 16 Οκτωβρίου 2020, 18:00–20:00 και θα προβάλλεται ζωντανά στο www.erasmusplus.cy/erasmusvirtualfestival και στη σελίδα της Εθνικής υπηρεσίας του Erasmus+ στο Facebook, Νεολαία στην Κύπρο: @erasmusplusyouthcy.

Η διαδικτυακή συζήτηση θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Erasmus+ Virtual Festival, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 15-17 Οκτωβρίου 2020, με διοργανωτές το Ίδρυμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης και τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις δραστηριότητες του φεστιβάλ θα βρείτε στο: www.erasmusplus.cy/erasmusvirtualfestival.

#erasmusdays2020 #erasmusvirtualfestival #ErasmusMovingForward