fbpx

14 βραβεία στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας από τα Sports Marketing Awards 2020!

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σάρωσε τα βραβεία στα Sports Marketing Awards2020.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, απονεμήθηκαν τα Sports Marketing Awards 2020 στους πρωταθλητές, των αθλητικών διοργανώσεων.

Ανάμεσα σε ελληνικά μεγαθήρια, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας απέσπασε 14 βραβεία, ανεβάζοντας συνολικά τις βραβεύσεις του σε 36 και σε μόλις τρία χρόνια.

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός που έγινε πλέον θεσμός στην πόλη της Λάρνακας και προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος, επιβραβεύθηκε με ιδιαίτερα τιμητικά λάβαρα από τους διοργανωτές του Sports Marketing Awards, τοποθετώντας τη διοργάνωση για ακόμη μια χρονιά, στα υψηλότερα βάθρα των πρωταθλητών στον τομέα του αθλητισμού.

Αναλυτικά ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, έλαβε τα εξής βραβεία:

  • 2 GOLD στις κατηγορίες Best in Sports Marketing/Retail Brands και Best Sports Events για Strategy for Customer Service και Ατομικά Αθλήματα
  • 9 SILVER στις κατηγορίες Best in Sports Marketing/Retail Brands, Best Sports Events, Best Content for Sports για Best Strategy for Sales, Best Corporate Website/ e-shop, Best Use of Video, Best Content Marketing in Digital Media, Best Overall Presence on Instagram, για Αθλητικό Τουρισμό, για Running and Live Well, για Best Live Event Coverage και για Original Content/Reporting.
  • 3 BRONZE στις κατηγορίες Best in Sports Marketing-Retail Brands για Best Strategy for Brand Awareness, Best Integration of Digital Media with Offline και Best Overall Presence on Facebook

Κατά την παραλαβή των 14 βραβείων, ο Φιλιππός Σιακαβάρας, υπεύθυνος Κέντρου Εγγραφών του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του, που το μεγαλύτερο πλέον αθλητικό γεγονός της Λάρνακας, κερδίζει εδώ και τρία χρόνια ακόμη μεγαλύτερες εντυπώσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

«Είμαστε περήφανοι για την επιτυχία της διοργάνωσης του Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας. Η επιβράβευση, μας κάνει να πεισμώνουμε ακόμη περισσότερο ανεβάζοντας τον πήχη ψηλότερα. Τα 14 αυτά βραβεία θα ταξιδέψουν στην Κύπρο και θα προστεθούν στη συλλογή των βραβείων της διοργάνωσης και αφιερώνονται ένα προς ένα, τόσο στους ανθρώπους που βρίσκονται μερόνυχτα στο στήσιμο της διοργάνωσης όσο και στους θερμούς υποστηρικτές, τους μαραθωνοδρόμους καθώς και το Δήμο της Λάρνακας ως συνδιοργανωτή, που μας εμπιστεύτηκε και ασπάστηκε το όραμά μας για την υλοποίηση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας».

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μας και την πόλη μας που φιλοξενούμε για τρία χρόνια τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Τα 14 αυτά βραβεία, βραβεύουν πρωτίστως το ήθος και τη θέληση τόσο των διοργανωτών όσο και των συμμετεχόντων που ο κάθε ένας από την θέση του, με την επιμονή και τη σκληρή δουλειά πετύχαμε τους ψηλούς και δύσκολους στόχους που ο ίδιος ο αθλητισμός θέτει. Ο Δήμος Λάρνακας υπηρετεί πάντα τον αθλητισμό ως κοινωνικό αγαθό, θέτοντας τον, όχι τυχαία, πολύ ψηλά στις προτεραιότητες του. Συγχαρητήρια σε όλους και προσβλέπουμε σε άλλα τόσα!», επισημαίνει ο Δήμαρχος Λάρνακας Αντρέας Βύρας.

Σημειώνεται ότι φέτος, η Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας συναισθανόμενη το βάρος της ευθύνης που τη διακατέχει σε συνδυασμό με τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας και τις πρωτοφανείς στιγμές που διανύουμε εν μέσω πανδημίας, αποφάσισε τη μετάθεση του 4ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας για την επόμενη ημερολογιακή χρονιά, για την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021.

Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία ήταν προγραμματισμένη η φετινή διοργάνωση, θα πραγματοποιηθεί συμβολική λαμπαδηδρομία ως ένδειξη στήριξης προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που έδωσαν και δίνουν μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό COVID -19.

Εξάλλου, επειδή τους μαραθωνοδρόμους τίποτα δεν τους σταματά, o Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, διεξάγεται ήδη Virtual, με τους δρομείς να αγωνίζονται στα 5 και 10 χιλιόμετρα σε όποιο σημείο του πλανήτη βρίσκονται, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Τα Sports Marketing Awards, που διοργανώνονται από την Boussias Communications, αποτελούν τον σημαντικότερο θεσμό για την ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών αθλητικού Μarketing στην Ελλάδα.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending