fbpx

#YouthEmpowered App: Το μέλλον της εργασίας σε μία εφαρμογή!

To #YouthEmpowered της CocaCola HBC Κύπρου εξελίσσεται, γίνεται app και έρχεται με νέες ιδέες για να ενδυναμώσει τους νέους.

Το #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου, το πιο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης απασχολησιμότητας του ιδιωτικού τομέα στην Κύπρο, εξελίσσεται και γίνεται εφαρμογή. Προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής, που επιβάλλει γρήγορη ανταπόκριση, απόκτηση νέων δεξιοτήτων και κοινωνική αποστασιοποίηση, έρχεται ανανεωμένο για να ενδυναμώσει τους νέους. Aποκτά μία νέα, δυναμική ψηφιακή ταυτότητα για να βοηθήσει τους νέους να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους από όπου και αν βρίσκονται.

Πλέον, μέσω της εφαρμογής η οποία είναι συμβατή με κινητά και tablet και διαθέσιμη μέσω Google Play και App Store, το #YouthEmpowered βρίσκεται συνέχεια δίπλα στους νέους, ενισχύοντας σε κάθε βήμα τις δυνατότητές τους. Αποκτά νέα εικόνα, ο στόχος του, όμως, παραμένει ο ίδιος: να συνεχίσει να αποτελεί κινητήρια δύναμη για όσους βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, ώστε να  διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης και να επιτύχουν μία θετική αλλαγή στο μέλλον τους.

Το app του #YouthEmpowered παρέχει μια σειρά από δωρεάν e-learnings σε ενότητες που ενισχύουν τις προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες των νέων που αναζητούν εργασία:

  • ΔΩΡΕΑΝ E-LEARNINGS

Συνολικά 10 διαφορετικά e-learnings είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής σε θεματικές όπως: δημιουργία βιογραφικού & προετοιμασία για συνέντευξη,  κατανόηση δυνατών & αδύνατων σημείων, δικτύωση & επικοινωνιακές δεξιότητες, project management, ικανότητες διαπραγμάτευσης, διαχείριση χρόνου, τεχνικές πωλήσεων, business planning και πολλά άλλα.

Μετά από την ολοκλήρωση κάθε e-learning λαμβάνετε βεβαίωση παρακολούθησης.

  • ΜENTORS TALKS

Ομιλίες και παρουσιάσεις μεντόρων που ως στόχο τους έχουν να σας εμπνεύσουν και να σας καθοδηγήσουν.

  • ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μέσα από μία ειδικά διαμορφωμένη σελίδα της εφαρμογής, θα γνωρίσετε τους μέντορες του #YouthEmpowered, θα δικτυωθείτε με εταιρείες, φορείς και μέντορες  σε Ελλάδα και την Κύπρο , ενώ μέσα από την ενότητα ΝΕΑ μπορείτε να ενημερώνεστε για πιθανές θέσεις συνεργατών και στις δύο χώρες.

Το #YouthEmpowered είναι ένα ουσιαστικό Πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που ξεκίνησε το 2017 και στις 28 χώρες δραστηριοποίησης του Ομίλου Coca-Cola HBC. Προσφέρεται δωρεάν και στοχεύει στην προετοιμασία της νέας γενιάς για την είσοδό της στην αγορά εργασίας.

Φέτος, η Coca-Cola στην Κύπρο ολοκληρώνει την προσπάθειά της να δώσει σε 3.000 άνεργους νέους ηλικίας 18 έως 30 ετών, τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και ευκαιρίες δικτύωσης για να πετύχουν μια θετική αλλαγή στη ζωή τους. Από το 2017 μέχρι σήμερα πραγματοποιήθηκαν 2 φυσικά σεμινάρια στην Λεμεσό και την Λευκωσία αντίστοιχα ενώ φέτος, για πρώτη φορά, το #YouthEmpowered προσφέρθηκε στη μορφή ενός δίωρου, δυναμικού σεμιναρίου σε συνεργασία με τα κορυφαία Πανεπιστήμια της χώρας, που έδωσε τη δυνατότητα σε 650 νέους να καθοδηγηθούν από καταξιωμένους επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους, τόσο για την προσωπική όσο και την επαγγελματική τους ανάπτυξη και επιτυχία.

Ανακαλύψτε κι εσείς τις δυνατότητες που σας δίνει το #YouthEmpowered app κατεβάζοντας την εφαρμογή. Παράλληλα, η ιστοσελίδα του προγράμματος ΕΔΩ παραμένει ενεργή, αποκτώντας μία πλήρως ανανεωμένη παρουσία με νέες λειτουργίες.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending