fbpx

Αυτά τα στέκια για brunch στη Λευκωσία με πεντανόστιμα πιάτα θα σε ενθουσιάσουν!

Αναρωτιέσαι πού να πας για brunch, μιας πλέον έγινε αγαπημένη συνήθεια; Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά στέκια για απολαυστικό πρωινό αλλά και μεσημεριανό!

Σήμερα, επικεντρωνόμαστε στη Λευκωσία και συγκεκριμένα σε 4 spots που θα λατρέψεις μόλις τα επισκεφτείς! Είναι όλα πολύ στυλάτοι χώροι με νόστιμα πιάτα, γι’ αυτό και είναι σχεδόν fully booked κάθε weekend!

Δες πού σου προτείνουμε να πας:

Instagram: @nomnomcy

Είναι ένα πολύ όμορφο στέκι στη Λευκωσία που ακολουθεί τη φιλοσοφία της πιο υγιεινής διατροφής! Σίγουρα θα θέλεις να βγάλεις φωτογραφία στον εσωτερικό χώρο μπροστά στον τοίχο με τα “φύλλα”!

Ένα από τα πεντανόστιμα πιάτα που ξεχωρίσαμε λίγο περισσότερο είναι το “yummies” και το “chia pudding” σαν μια πιο healthy επιλογή!

Το Nom είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 08:00-16:00!

Instagram: @apron.cy

Ένα από τα αγαπημένα στέκια στην καρδιά της Λευκωσίας! Ο cozy χώρος με την ιδιαίτερη διακόσμησή του θα σε κάνουν να αγαπήσεις αυτό το μέρος!

Εννοείται πως ένα από τα πιο ωραία πιάτα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι η “στραπατσάδα” που έχουν!

Είναι καθημερινά ανοικτό από τις 08:30-15:45 και τα Σάββατα από τις 10:00-15:45.

Instagram.com/@verdecaferesto

Το Verde, είναι ένας καταπληκτικός χώρος, που θα τον βρεις στο Nicosia Mall, στο Mall of Cyprus και Metropolis Mall στη Λάρνακα. Αν δεν έχεις ξανά πάει, σίγουρα η προσεγμένη διακόσμηση του χώρου θα σε κερδίσει!

Υπάρχουν αρκετές επιλογές που μπορείς να επιλέξεις! Δοκίμασε το “English Breakfast” και θα ενθουσιαστείς. Αν από την άλλη θέλεις μια πιο healthy επιλογή, τότε το “Granola Breakfast Bowl” είναι το ιδανικό πιάτο!

Instagram.com/@nocciolacyprus

Το νέο brunch μενού από το Nocciola Sweets + More είναι απλά απολαυστικό! Κάποια από τα πιάτα που σίγουρα θα ξεχωρίσεις είναι φυσικά τα pancakes και το french toast!

Φυσικά, κάθε εβδομάδα, βγάζουν το νέο πιάτο της εβδομάδας και το ανακοινώνουν στα social media τους!

Είναι ανοιχτό Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:30-16:00 και τα Σάββατα από τις 09:00-16:00.

Εσύ πού θα επιλέξεις να πας για brunch;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending