fbpx

Δες πώς μπορείς εύκολα να κερδίζεις δώρα κάθε εβδομάδα μέσα από το McDonald’s mobile app!

Εσύ πόσα mobile apps έχεις στο smartphone σου; Λογικά αρκετά… για να μπαίνεις στα social media, για να κάνεις edit τις φωτογραφίες σου, για να ψωνίζεις και άλλα τόσα!

Αν σου αρέσει το φαγητό στα McDonald’s και ταυτόχρονα θέλεις να πάρεις απίθανες προσφορές, τότε αυτή είναι η ευκαιρία να κατεβάσεις το McDonald’s Αpp (αν δεν το κατέβασες ήδη)!

Το σίγουρο είναι ότι θα ενθουσιαστείς με το νέο mobile game που θα βρεις στο McDonald’s App… και μόλις καταλάβεις ότι κερδίζεις άμεσα προσφορές θα ενθουσιαστείς ακόμα περισσότερο!

Δες τι πρέπει να κάνεις για να κερδίσεις κι εσύ τα δώρα-έκπληξη κάθε εβδομάδα:

1
Κατέβασε το app

Για να μπορείς να παίξεις, πρέπει πρώτα να κατεβάσεις το McDonald’s app στο κινητό σου! Κατέβασέ το τώρα ΕΔΩ (σε IOS και Android).

SPOILER ALERT: Ήξερες ότι μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή σου στο app, παίρνεις 1 Big Mac εντελώς δωρεάν! Τώρα το έμαθες… Τι άλλο θέλεις για να κατεβάσεις το app;

2
Παίξε και κέρδισε

Παίξε το mobile game που θα βρεις στο app… και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μαζέψεις όλα τα προϊόντα και να τα βάλεις στην χάρτινη τσάντα των McDonald’s, όσο πιο γρήγορα μπορείς! Για κάθε στάδιο που ολοκληρώνεις, κερδίζεις προσφορές-έκπληξη!

Αν περάσεις και τα 3 στάδια θα κάνεις δικές σου όλες τις προσφορές και θα τις απολαμβάνεις σε κάθε σου επίσκεψη στα McDonald’s!

3
Τι άλλο θα βρεις στο app

Με το app στο κινητό σου, μαθαίνεις πρώτος για τα νέα deals, τις αποκλειστικές προσφορές σε γεύματα, καφέδες/ροφήματα και επιδόρπια. Επίσης, όπου και αν βρίσκεσαι μπορείς να εντοπίσεις το πλησιέστερο εστιατόριο ή Drive-Thru της McDonald’s και να το επισκεφτείς για να εξαργυρώσεις τα μοναδικά deals που σου προσφέρει το app.

4
Πόσο διαρκεί ο διαγωνισμός

Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 12 Οκτωβρίου μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου. Κάθε εβδομάδα τα δώρα θα ανανεώνονται, γι’ αυτό φρόντισε να παίξεις το παιχνίδι ξανά και ξανά.

Θες να κερδίσεις τις προσφορές-έκπληξη από τα McDonald’s; Κατέβασε το app εδώ και παίξε το παιχνίδι!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending