fbpx

H νέα εποχή είναι εδώ με τις πιο WOW προσφορές στις υπηρεσίες Internet fiberpower®!

Η νέα εποχή ξεκινάει στην Cablenet, με ταχύτητες Internet που αρχίζουν από 100Mbps για όλους! H Cablenet, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σήμερα, για πραγματικά γρήγορη και αξιόπιστη επικοινωνία, ανακοινώνει τις πιο WOW προσφορές στις υπηρεσίες Internet fiberpower® 100M, fiberpower® 200M και fiberpower® 300M.

Όλοι όσοι επιθυμούν, μπορούν να συνδεθούν με την Cablenet, με την υπηρεσία Internet fiberpower® 100M, MΟΝΟ με 24.90/μήνα, για τους πρώτους 12 μήνες!

Και για ακόμη μεγαλύτερο όφελος η Cablenet  δίνει τη δυνατότητα στους Συνδρομητές της να μεταφέρουν και την κινητή τους στην Cablenet για να μπορούν να απολαμβάνουν την τιμή των €24,90/μήνα και για τους 24 μήνες του συμβολαίου!

Και αν οι ανάγκες για γρήγορο Internet είναι ακόμα μεγαλύτερες, οι Συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν την υπηρεσία Internet fiberpower® 200M, MONO με €29,90/μήνα ή την υπηρεσία Internet fiberpower® 300M, MONO με €39,90/μήνα!

Οι προσφορές για τις υπηρεσίες Internet fiberpower® 200M και fiberpower® 300M προϋποθέτουν φορητότητα Κινητής ή συνδυασμό με κάποιο από τα πακέτα Κινητής της Cablenet.

Οι προσφορές θα ισχύουν μέχρι 30 Νοεμβρίου. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Επιπλέον, οι Συνδρομητές μπορούν να αποκτήσουν την υπηρεσία που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες μέσα από την υπηρεσία Αpply Online, από την ασφάλεια του σπιτιού τους, απλά και εύκολα και να επωφεληθούν με επιπλέον 30€ έκπτωση!

 Τώρα όλοι μπορούν να συνδεθούν με την Cablenet, για να απολαμβάνουν όλα όσα δημιουργούν το δικό τους κόσμο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Cablenet στο www.cablenet.com.cy/ ή να καλέσετε στο 130.

Με την Cablenet όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τη νέα εποχή, σήμερα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending