fbpx

Δες το πρωτότυπο Digital Escape Room που διοργάνωσε ο Mix FM!

O Mix FM, σε συνεργασία με τo Βrain Game Nicosia, δημιούργησαν το πρώτο ραδιοφωνικό Escape Room στην Κύπρο. Το Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, ανήμερα του Halloween, μυστήριο κατέκλυσε το studio του Mix FM το οποίο μετατράπηκε σε Escape Room.

Περισσότεροι από 2000 ακροατές πήραν μέρος στο θεαματικότερο ραδιοφωνικό Εscape Room, βοηθώντας τις Κάλια Ελευθερίου και Ιωάννα Λαμπροπούλου να λύσουν τους γρίφους και να αποδράσουν από το Studio.

Βοηθοί των κοριτσιών δεν ήταν μόνο ο κόσμος αλλά και οι Έλενα Ολυμπίου, Ηλίας Χαλντούπης, Πλάτων Μουρατίδης και Δήμητρα Σιβρή, που τους μετέφεραν σε ζωντανό χρόνο τα μηνύματα των ακροατών και τους περίμεναν για να δραπετεύσουν με το νέο Mini Countryman.

Λουκέτα, φακοί, κρυφά μηνύματα με UV, μυστικοί συνδυασμοί και πολλές δόσεις γρίφων περίμεναν τους φίλους του Mix FM οι οποίοι έζησαν αυτή τη γεμάτη αδρεναλίνη εμπειρία ζωντανά μέσω Live Video Streaming από την ιστοσελίδα του Mix FM.

Όλο το παιχνίδι σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τους ακροατές του Mix FM και περιελάμβανε πρωτότυπο περιεχόμενο και γρίφους που δεν είχαν ξαναχρησιμοποιηθεί σε αντίστοιχα ραδιοφωνικά παιχνίδια.

Οι ακροατές όχι μόνο έζησαν τη μοναδική εμπειρία του πρώτου ραδιοφωνικού Escape Room, αλλά παράλληλα κέρδισαν και πολλά δώρα, μετά από κλήρωση που έλαβε χώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού. Η ενέργεια αυτή αγκαλιάστηκε πολύ από το κοινό, το οποίο μέσα από μηνύματα εξέφρασε την επιθυμία του για επανάληψη του παιχνιδιού.

Το event ολοκληρώθηκε με δίωρο ραδιοφωνικό Halloween Party από τον DJ Englezo και Kάλια Ελευθερίου οι οποίοι απογείωσαν το κοινό με RnB επιτυχίες.

Stay tuned για το επόμενο ραδιοφωνικό Escape Room!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending