Μιλήσαμε με τον Κύπριο φοιτητή που κάνει viral TikTok videos με τον παππού του!

StudentLife Chief Editor
savvas-constantinou-tik-toker-sinenteuksi-tiktok-videos-pappous-grandpa-grandson
Instagram.com/@savvas.kon/Tiktok.com/@savvas.kon

Τον Σάββα Κωνσταντίνου και τον παππού του τους γνωρίσαμε μέσα από τα βιντεάκια τους στο Tik Tok! Τα πρώτα τους videos τα έκαναν στην καραντίνα, τότε που όλοι προσπαθούσαμε να γεμίσουμε τον χρόνο μας κάνοντας διάφορα δημιουργικά πράγματα στο σπίτι.

Το πρώτο video με το οποίο έγιναν viral ήταν αυτό όπου παππούς και εγγονός τραγουδούσαν rap στιχάκια για τον κορωνοϊό, εντυπωσιάζοντας το διαδίκτυο και κάνοντας μας όλους να συζητάμε για τον “extreme” Κύπριο παππού που χορεύει και rap-άρει τέλεια!

@savvas.konΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΗΜΕΡΑ 2637😂 ##grandpa ##rap ##quatantine ##foryoupage ##foryou ##fyp ##trending♬ πρωτότυπος ήχος – Savvas Kon

Από τότε μέχρι και σήμερα το account του Σάββα στο Tik Tok κέρδισε πολλούς Followers, ενώ τα βιντεάκια συνεχίζονται. Παππούς και εγγονός χορεύουν, τραγουδούν, κάνουν φάρσες, μεταμφιέζονται και γενικότερα μας φτιάχνουν τη διάθεση με όσα σκέφτονται και κάνουν.

Εμείς βρήκαμε τον Σάββα, ο οποίος είναι φοιτητής και σπουδάζει Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Του πήραμε μια μικρή συνέντευξη για να τον μάθουμε (κι αυτόν και τον παππού του) καλύτερα, μιας και συνεχίζουν να μας εντυπωσιάζουν με τα Tik Tok videos τους!

Δες πιο κάτω όσα μας είπε ο Σάββας:

– Πότε και πώς ξεκινήσατε το Tik Tok με τον παππού σου;
tiktoker-savvas-constantinou-viral-videos-me-ton-pappou-tous
Instagram.com/@savvas.kon

Το Tik Tok το ξεκινήσαμε μέσα στην καραντίνα. Ξέροντας ότι ο παππούς μου είναι ένας δραστήριος άνθρωπος, του πρότεινα να κάνουμε ένα trend που υπήρχε τότε.

Είδαμε ότι ήταν ένας διαφορετικός τρόπος να περνάμε όμορφο χρόνο μαζί, κάνοντας διαφορά trends και χορογραφίες του Tik Tok. Έτσι το ένα έφερε το άλλο και συνεχίζουμε μέχρι σήμερα!

– Πώς έπεισες τον παππού σου να κάνει μαζί σου βιντεάκια;

Ο παππούς μου είναι ένας άνθρωπος που σφύζει από ζωή, είναι γεμάτος ενέργεια και έχει όρεξη για όλα. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, δεν ήταν και τόσο δύσκολο να τον πείσω.

Του αρέσει να κάνει διάφορες δραστηριότητες και να ασχολείται με πράγματα που του δίνουν ζωή. Περνάει καλά κι αυτό φαίνεται! Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο μου «κρώνεται» να κάνουμε όλα αυτά μαζί είναι ίσως επειδή μου έχει μεγάλη αδυναμία.

@savvas.konGrandpa did it better✌️ ##foryou ##foryoupage ##ohnanana ##grandpa ##trending♬ Oh Nanana – Remix – dj 6rb & Bonde R300
Το πρώτο τους Tik Tok video!
– Οι φάρσες που του κάνεις είναι στημένες;

Οι φάρσες αποτελούν ένα μικρό κομμάτι του λογαριασμού μας. Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες δεν γνωρίζει καν ότι βιντεογραφείται. 

Προφανώς, όμως, σε κάποια βιντεάκια που ξεκινούμε κάνοντας ένα challenge ή μια τοποθέτηση ξέρει ότι βιντεογραφείται και ότι κάτι θα ακολουθήσει… μη γνωρίζοντας, όμως, το τι ακριβώς θα είναι αυτό!

– Αναγνωρίζουν εσένα ή/και τον παππού όταν κυκλοφορείτε;

Αρκετός κόσμος μας προσεγγίζει πολλές φορές και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για εμάς, διότι όπως φαίνεται δεν περνάμε καλά μόνο εμείς, αλλά και άλλος κόσμος μαζί μας μέσω των videos μας!

@savvas.konDRINKING BLEACH PRANK☠️ WATCH TILL THE END😂 ##grandpa ##prank ##viral ##foryoupage ##foryou ##fyp♬ πρωτότυπος ήχος – Savvas Kon
Η τελευταία φάρσα που έκανε ο Σάββας στον παππού του 
– Ποιος είναι ο λόγος που σου δίνει όρεξη να συνεχίζεις να κάνεις Tik Tok videos που γίνονται viral;

Το Tik Tok είναι μια εφαρμογή, η οποία μας έδωσε την ευκαιρία με τον παππού μου να περνούμε ακόμα περισσότερο χρόνο μαζί. Μεσώ αυτού περνάμε καλά και διασκεδάζουμε.

Όταν βλέπεις ότι εκτός από εσένα περνά καλά κι άλλος κόσμος ενισχύεται ακόμα πιο πολύ αύτη η διάθεσή σου να κάνεις κάτι καλό και σου δίνεται ώθηση να συνεχίσεις!

Ευχαριστούμε πολύ Σάββα για όσα μας είπες και ευχόμαστε να συνεχίσετε να είστε τόσο δεμένοι με τον παππού σου και εννοείται να συνεχίσετε να μας εντυπωσιάζετε με τα Tik Tok videos σας!