Χριστούγεννα με παιδικά χαμόγελα!

Στις υπεραγορές Mas, γεμίζουμε το σάκο του Άγιου Βασίλη με παιχνίδια και σκορπίζουμε χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη! Από τις 5 Νοεμβρίου μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, σε όλα τα καταστήματα Mas, οι καταναλωτές μπορούν να χαρίσουν μεταχειρισμένα άριστης κατάστασης ή καινούργια παιχνίδια.

Θέλοντας να χαρίσουμε, ξανά, χαρά στους μικρούς μας φίλους, συνεχίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την χριστουγεννιάτικη εκστρατεία αγάπης, την οποία οι πελάτες των υπεραγορών Mas αγκάλιασαν ένθερμα, δίνοντας μας την δυνατότητα να μοιράσουμε δώρα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Καλούμε τους αγαπητούς μας πελάτες να λάβουν μέρος στην εκστρατεία μας, για να γεμίσουμε το μεγαλύτερο σάκο παιδικών δώρων της Κύπρου. Προϋπόθεση είναι τα δώρα να είναι τυλιγμένα και στο περιτύλιγμα είναι απαραίτητο να αναγράφεται το φύλο και η ηλικία του παιδιού, ώστε το κάθε παιδάκι να λάβει το δώρο που του ταιριάζει καλύτερα.

Οι υπεραγορές Μas ξέρουν να μοιράζουν παιδικά χαμόγελα. Tα Χριστούγεννα είναι αφιερωμένα στα παιδιά και θέλουμε να τα βλέπουμε όλα χαρούμενα.

Πήγαινε κι εσύ σε οποιοδήποτε κατάστημα Mas και χάρισε το δικό σου δώρο σε ένα παιδί που το χρειάζεται.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22015964.