fbpx

Η Στέφανη Πουργουρή, φοιτήτρια μουσικής στη Βοστώνη, μας παρουσιάζει το πρώτο της single!

Η Στέφανη Πουργουρή, Κύπρια φοιτήτρια μουσικής στη Βοστώνη των ΗΠΑ και ανερχόμενη καλλιτέχνης, μας παρουσιάζει το πρώτο της single τραγούδι με τίτλο “Boy”!

Η Στέφανη, ή όπως την φωνάζουν στον καλλιτεχνικό χώρο ‘Stephània’, γεννήθηκε το 1998, στην Αγία Νάπα από γονείς που κατάγονται από Κύπρο και Ιρλανδία. Από πολύ μικρή, όπως μας είπε, άρχισε να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για το τραγούδι και έκανε ένα από τα όνειρά της πραγματικότητα, να σπουδάσει μουσική στη Βοστώνη.

Σ’ αυτή τη σύντομη συνέντευξη μας συστήνεται και μας μιλά για το πρώτο της τραγούδι και όχι μόνο.

Άκουσε το “Boy” και δες πιο κάτω όλα όσα μας είπε η Στέφανη:

Οι πρώτες της αναμνήσεις της στη μουσική, όπως η ίδια μας εξομολογήθηκε, «ξεκινούν από την ηλικία των πέντε χρονών, όταν άρχισα τα πρώτα μου μαθήματα πιάνου»!

Κατά τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων, έδειξε ότι η αγάπη της για τον συγκεκριμένο τομέα, «όχι μόνο μεγάλωνε, αλλά έγινε πάθος»! Έτσι, όταν τελείωσε το Λύκειο, ακολούθησε το παιδικό της όνειρο, το οποίο ήταν να σπουδάσει στο Berklee College of Music, στη Βοστώνη, ένα από τα κορυφαία μουσικά κολέγια στον κόσμο.

Με την πάροδο των χρόνων, λοιπόν, και σε ηλικία 22 ετών, η Στέφανη βρίσκεται σήμερα στην ευχάριστη θέση να μας παρουσιάζει το πρώτο της single, το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020 και έχει τον τίτλο “Boy”!

Η Στέφανη μας αποκάλυψε επίσης ότι έχει γράψει αρκετά άλλα τραγούδια, τα οποία βρίσκονται στη διαδικασία υλοποίησης και πολύ σύντομα θα δημοσιευθούν! Εκτός αυτού, η ίδια ετοιμάζει και μερικές live εμφανίσεις σε επιλεγμένα μέρη της Κύπρου, με στόχο να την γνωρίσει καλύτερα το κυπριακό κοινό.

 

View this post on Instagram

 

i hope everyone is doing well ? i’m really having severe live music withdrawals these days…? lovely shot from @fryderykhd’s caf show ?

A post shared by stephània (@stephania.music) on

Κλείνοντας, η Στέφανη μας είπε λίγα λόγια σχετικά με τα σχέδιά της για το μέλλον. Συγκεκριμένα, μας είπε ότι «απώτερος σκοπός μου, αφού τελειώσω τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο, είναι να παραμείνω για ένα χρονικό διάστημα στην Αμερική. Εκεί υπάρχουν πιο πολλές ευκαιρίες ανέλιξης ως ερμηνεύτρια. Εξάλλου, ένας ακόμα λόγος είναι το γεγονός ότι το είδος της μουσικής που έχω επιλέξει να ακολουθήσω είναι πολύ πιο δημοφιλές στην Αμερική. Όταν και εφόσον καταφέρω να καταξιωθώ, τότε σκοπεύω να γυρίσω πίσω στην πατρίδα μου»! 

Ευχαριστούμε πολύ Στέφανη για όσα μας είπες και σου ευχόμαστε μόνο επιτυχίες στη ζωή και την καριέρα σου!


Ακολούθησε τη Στέφανη στο Instagram ΕΔΩ!
Άκουσε το πρώτο της τραγούδι στο Spotify ΕΔΩ!
Δες τη δουλειά της στο YouTube ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending