fbpx

To νέο και υπερσύγχρονο Στάδιο West Stand προς χρήση από φοιτητές του Middlesex University!

Το Πανεπιστημίου του Middlesex έχει υπογράψει συμφωνία με την εταιρεία Saracens Copthall LLP για τη χρήση του νέου υπερσύγχρονου σταδίου West Stand στο Upton Park, στο ανατολικό Λονδίνο.

Το στάδιο χρησιμοποιείτο ως έδρα της ομάδας της Γουέστ Χαμ από το 1904 έως το 2016. Από το 2016 που άρχισαν οι αναβαθμίσεις, το πανεπιστήμιο συνεργάστηκε με τους αρχιτέκτονες του σταδίου για τον επανασχεδιασμό του εσωτερικού του χώρου για τη δημιουργία ενός Κέντρου Αριστείας. To Δημοτικό Συμβούλιο του Barnet βοήθησε στην ανάπτυξη του έργου με δανεισμό 22,9 εκατομμυρίων προς τη διαχειριστική εταιρεία Saracens Copthall LLP.

Το Στάδιο θα είναι η νέα βάση του Τμήματος Αθλητισμού και του τμήματος Υγείας και Εκπαίδευσης του πανεπιστημίου.

Ο James Kennedy, Οικονομικός Διευθυντής του Πανεπιστημίου του Middlesex, δήλωσε: «Το Πανεπιστήμιο του Middlesex είναι ενθουσιασμένο που συμμετέχει σ’ αυτό το καινοτόμο εγχείρημα σε συνεργασία με το Συμβούλιο Barnet και το Saracens Copthall LLP. Είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για το Πανεπιστήμιο και θα υποστηρίξει τις προσπάθειές μας να γίνουμε ένα ισχυρότερο κομμάτι της κοινότητάς μας».

Ο Gordon Banks, Επικεφαλής του Saracens, δήλωσε: «Δεσμευόμαστε να συμβάλουμε θετικά στην τοπική μας κοινότητα, μέσω του Saracens Foundation και του Saracens Multi-Academy Trust. Οι εγκαταστάσεις στο νέο West Stand και η συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο του Middlesex και το Barnet Council θα μας βοηθήσουν να οικοδομήσουμε τον ρόλο του σταδίου ως ακμάζοντος κοινοτικού κόμβου με θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ντόπιων».

Ο Επικεφαλής του Barnet Council, Dan Thomas μεταξύ άλλων είπε: «Συνεργαζόμαστε με το Saracens και το Πανεπιστήμιο του Middlesex για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο Barnet. Το δάνειο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επενδύσουμε στην κοινότητά μας, δουλεύοντας με τοπικούς συνεργάτες».

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending