fbpx

Η πανδημία στην Κύπρο – Online συζήτηση με τον Υπουργό Υγείας!

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του για έγκυρη ενημέρωση των νέων για τα θέματα που αφορούν την πανδημία του κορωνοϊού, ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στις 19:00, διαδικτυακή συζήτηση του υπουργού Υγείας κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου με τον Κωνσταντίνο Ψυλλίδη.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κυπριακή κοινωνία ως αποτέλεσμα της covid-19 καθώς και οι ευκαιρίες και τα σχέδια για το αύριο.

Τη συζήτηση με τον υπουργό Υγείας θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από τη σελίδα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) στο Facebook.

Παράλληλα, αντιλαμβανόμενοι το γεγονός ότι αρκετοί πολίτες θα θελήσουν να υποβάλουν τα δικά τους ερωτήματα, είτε όσον αφορά τα μέτρα, είτε για την πανδημία γενικότερα, αυτό θα μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας sli.do, event name ONEK, event code #ONEK.

Η συζήτηση αυτή, εντάσσεται στο πλαίσιο της εκστρατείας που πραγματοποιεί ο ΟΝΕΚ για αντιμετώπιση της πανδημίας. Με τις πρωτοβουλίες του, ο Οργανισμός ενθαρρύνει μεταξύ άλλων, τους νέους για τη χρήση μάσκας, την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας, ενώ δίνει έμφαση στη σωστή ενημέρωση από έγκυρες και αξιόπιστες πηγές.

Τέλος, ο ΟΝΕΚ τονίζει ότι αντιλαμβάνεται πλήρως την ευθύνη που του αναλογεί στη στήριξη των νέων αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending