fbpx

Ο λόγος που πρέπει να επισκεφθείς το καινούριο café στην καρδιά της Λάρνακας!

Καινούρια εισδοχή στα πολυσυζητημένα café της Λάρνακας και το Nick’s Coffee Bike δίνει τη δική του πινελιά, συνδυάζοντας minimal καταστάσεις με ένα δυναμικό, αλλά παράλληλα ζεστό περιβάλλον ζωντάνιας και περιποίησης.

Το στυλ και η αρχιτεκτονική του καταστήματος σε παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή, με σύγχρονα στοιχεία και φανταστική διακόσμηση! Η εξαιρετική ποιότητα του καφέ, τα εδέσματα (αλμυρά και γλυκά), αλλά και η φανταστική κινούμενη βιτρίνα με τα γλυκά στην είσοδο του καταστήματος αποτελούν ένα κομμάτι του μαγαζιού που εντυπωσιάζει σε μεγάλο βαθμό τους επισκέπτες του.

Το Nick’s Coffee Bike έχει δημιουργήσει ένα εύθυμο κλίμα που καλύπτει μεγάλο φάσμα ηλικιών: φοιτητές, εργαζόμενους, ενήλικες και ηλικιωμένους. Διαθέτει χώρο για δουλειά, εργασίες και διάβασμα, αφού οι καναπέδες και τα τραπέζια (σαν θρανία) το καθιστούν πιο εύχρηστο και άνετο.

Με τα νέα δεδομένα, όλοι αναζητούμε έναν χώρο διαφυγής. Πιο συγκεκριμένα εμείς ως φοιτητές που όλα μας τα μαθήματα είναι διαδικτυακά και ίσως να μην έχουμε την κατάλληλη ψυχολογική διάθεση για διάβασμα. Όμως, δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από τους στόχους μας και να βρίσκουμε κίνητρα για διάβασμα, τα οποία θα μας προσφέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Αυτός είναι και ο λόγος που ως φοιτήτρια επισκέφτηκα το συγκεκριμένο café. Πήγα μόνο μια φορά και μου έκανε εντύπωση τόσο γρηγορά και έντονα, που χωρίς να το καταλάβω τελικά ρώτησα τον ιδιοκτήτη αν μπορώ να γράψω αυτό το άρθρο. Να το λοιπόν!

Προτείνω χωρίς δεύτερη σκέψη να επισκεφθείς κι εσύ το Nick’s Coffee Bike και θα με θυμηθείς, διότι τελικά θα γίνει το στέκι για το διάβασμα και τις εργασίες σου!


Το άρθρο ετοιμάστηκε από την αναγνώστριά μας Δήμητρα Αθανασίου και στάληκε στο StudentLife για δημοσίευση.

Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & GO VIRAL


Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending