fbpx

Σημαντική διάκριση φοιτητή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου στα κυπριακά Βραβεία Design και Διαφήμισης Πυγμαλίων!

Ο Στέλιος Παπαγεωργίου, φοιτητής του Προγράμματος Γραφικών Τεχνών του Τμήματος Τεχνών της Σχολής Επιστημών της Αγωγής, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, βραβεύτηκε ως Φοιτητής της Χρονιάς 2020 στα κυπριακά Βραβεία Design και Διαφήμισης Πυγμαλίων.

Ο φοιτητής συμμετείχε στο διαγωνισμό με το εικαστικό που δημιούργησε στα πλαίσια της Πτυχιακής με θέμα Σχεδιασμός Ταυτότητας της Νέας Βιβλιοθήκης Στέλιος Ιωάννου με επιβλέπουσα καθηγήτρια τη κα. Γιάννα Χριστοφόρου.

Τα βραβεία Πυγμαλίων διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Cyprus Creative Club, ένα από τους πρώτους αμιγώς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στη Κύπρο που απαρτίζεται από κορυφαίους δημιουργικούς επαγγελματίες του χώρου της διαφήμισης, της γραφιστικής, της φωτογραφίας και άλλων συναφών κλάδων.

Σκοπός των Βραβείων είναι να δώσουν την ευκαιρία στους Κύπριους σχεδιαστές να βραβευθούν και να προβάλουν τη δουλειά τους στο εξωτερικό άλλα ακόμα και να διακριθούν στον αντίστοιχο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό του ADC*E (Art Directors Club of Europe). http://thecypruscreativeclub.org/2020-student/

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending