fbpx

5+1 νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που θα «κολλήσουμε» μαζί τους φέτος τις γιορτές!

Είναι γεγονός ότι τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε βάζουν πολύ πιο εύκολα σε christmas mood!

Ακόμα κι αν είσαι από εκείνους που δήθεν δεν αντέχουν τις γιορτές κι όλα αυτά τα στολίδια, λαμπάκια, κλπ, σίγουρα τα σιγοτραγουδάς κι εσύ όταν είσαι μόνος/η στο αυτοκίνητο και παίζουν στο ραδιόφωνο!

Υπάρχουν κάποια κλασικά κομμάτια που διαχρονικά τα έχουμε στο Christmas playlist μας, όπως για παράδειγμα το “Last Christmas” των Wham! Παρ’ όλα αυτά πολλοί καλλιτέχνες βγάζουν νέα τραγούδια κάθε χρόνο – τέτοια εποχή, με στόχο να γίνουν το νέο hit.

Σ’ αυτό το άρθρο, λοιπόν, σου μαζέψαμε 5+1 νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια (αγγλικά και ελληνικά) που κυκλοφόρησαν το 2020 και σίγουρα θα ακούμε όλοι συνεχώς φέτος τις γιορτές!

Άκουσέ τα πιο κάτω:

1
Γιώργος Κακοσαίος – Είναι Χριστούγεννα… γι’ αυτό

Ο μεγάλος γιος του Γιάννη Πλούταρχου, ο 20χρονος Γιώργος Κακοσαίος, ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του και έχει κυκλοφορήσει μια πολύ όμορφη, ερωτική, χριστουγεννιάτικη μπαλάντα σε δική του μουσική και στίχους του Γιώργου Σαρρή.

Το «Είναι Χριστούγεννα… γι’ αυτό» συνοδεύεται από ένα τρυφερό video με προσωπικές του φωτογραφίες. Ακούγοντάς το κανείς για πρώτη φορά ίσως μπερδευτεί, αφού η ομοιότητα στη φωνή πατέρα και γιου είναι τεράστια!

2
Mariah Carey ft. Ariana Grande, Jennifer Hudson – Oh Santa!

Η Mariah “All I Want For Christmas Is You” Carey το 2010 κυκλοφόρησε το τραγούδι με τίτλο “Oh Santa!”. Δέκα χρόνια μετά «σκάει» και το remix του μαζί φυσικά με τις “μικρές βοηθούς” της, οι οποίες έχουν πολύ μεγάλες φωνητικές ικανότητες!

Σε συνεργασία με την Jennifer Hudson και την Ariana Grande, λοιπόν, η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, Mariah Carey, μας βάζει ξανά σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Λες αυτό το κομμάτι να ξεπεράσει το “All I want for Christmas is you” και να γίνει αυτό ο νέος χριστουγεννιάτικος ύμνος;

3
Κωνσταντίνος Φραντζής – Κάθε Χριστούγεννα 

Άλλος ένας Έλληνας καλλιτέχνης που μας βάζει στο κλίμα των γιορτών είναι και ο Κωνσταντίνος Φραντζής, ο οποίος δεν έχει ασχοληθεί μόνο με το τραγούδι αλλά και με το modelling, την ηθοποιία (ίσως τον θυμάσαι από την τηλεοπτική σειρά «Μάνα Χ Ουρανού») και τον αθλητισμό. 

Μια ερωτική pop μπαλάντα τη μουσική της οποίας υπογράφει ο Manolo Vega Sosa, ενώ τους στίχους ο Παντελής Κυραμαργιός.

4
Anne-Marie – Think of Christmas

Ένα από τα πιο ανεβαστικά, νέα χριστουγεννιάτικα τραγούδια για φέτος είναι αυτό της Anne-Marie.

Η 29χρονη τραγουδίστρια μας ξεσηκώνει, τραγουδόντας μας το “Think of Christmas” και μας βάζει να σκεφτόμαστε κι εμείς ένα συγκεκριμένο άτομο… όταν ακούμε το τραγούδι αυτό και όταν σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα!

Ποιο είναι αυτό το άτομο για ‘σένα; ?

5
Alcatrash – Θαύμα Των Χριστουγέννων

Ένα αλλιώτικο χριστουγεννιάτικο τραγούδι από τους Alcatrash που σίγουρα θα μας «κολλήσει» φέτος!

Η ταλαντούχα μπάντα βάζει τη δική της μοναδική πινελιά στις γιορτές του 2020, με ένα δυναμικό hit, διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Τη μουσική και τους στίχους, μάλιστα υπογράφουν οι ίδιοι.

Το νέο χριστουγεννιάτικο single των Alcatrash αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Panik Records με το δικό του music video από στιγμή σε στιγμή!

6
Ava Max – Christmas Without You

«Χριστούγεννα, Χριστούγεννα ευτυχισμένα, δεν γίνονται καρδούλα μου χωρίς εσένα!» μας είχε τραγουδήσει το 2007 η Δέσποινα Βανδή. Έναν παρόμοιο στίχο και συναίσθημα θέλει να μας βγάλει και το “Christmas Without You” της Ava Max.

Ένα χριστουγεννιάτικο pop τραγούδι, «γεμάτο», αισιόδοξο με ρετρό επιρροές που σίγουρα θα μπει και στο δικό σου “Christmas songs playlist” φέτος!

Εσύ με ποια από αυτά τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια έχεις ήδη «κολλήσει»;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending