fbpx

5 χριστουγεννιάτικες ταινίες & σειρές του Netflix που πρέπει να δεις φέτος στις γιορτές!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο μαγική στιγμή του χρόνου (ελπίζουμε δηλαδή ότι δεν μας περιμένει κάτι άλλο στη γωνία) έχει ξεκινήσει! Βρισκόμαστε και επίσημα μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα! 

Αλλιώτικα ή όχι τα φετινά Χριστούγεννα, δεν παύουν να είναι Χριστούγεννα και η χαρά μας ξεχειλίζει από παντού!

Ακόμα κι αν ο περιορισμός της κυκλοφορίας σου έριξε τη διάθεση, ευτυχώς το Netflix δουλεύει για όλους εμάς! Είτε έχεις μπει, λοιπόν, σε Christmas mood είτε όχι, οι χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες του θα σου κρατήσουν συντροφιά τις γιορτινές αυτές μέρες.

Φτιάξε ζεστή σοκολάτα, πάρε κουβέρτα, άναψε τα λαμπάκια του δέντρου και ετοιμάσου για ένα μαραθώνιο Χριστουγεννιάτικων ταινιών και σειρών!

Δες πιο κάτω τι σου προτείνουμε:

1
Jingle Jangle: A Christmas Journey

Αρχή κάνουμε με τη δική μου αγαπημένη ταινία, το “Jingle Jangle: A Christmas Journey”. Η ταινία αυτή είναι ιδανική για όλους εμάς που θέλουμε να παραμείνουμε για πάντα παιδία. 

O Τζερόνικους Τζάνγκλ είναι ένας σπουδαίος παιχνιδοποιός και εφευρέτης. Όνειρό του να κάνει τα παιχνίδια να ζωντανέψουν. Τι γένεται, όμως, όταν ο έμπιστος του μαθητής του κλέβει την ιδέα; Τι ρόλο θα παίξει η εμφάνιση της εγγονής του και πώς μια ξεχασμένη ιδέα θα τον κάνει και πάλι τον καλύτερο εφευρέτη;

Ένα απολαυστικό παραμύθι σε μορφή μιούζικαλ, με τραγούδια και μουσική που υπογρέφει ο John Legend και αναπόφευκτα θα σε μεταφέρουν σε ένα κόσμο μαγικό.

Είναι μια ταινία έμπνευση που έχει στόχο να σου διδάξει ότι «αν πιστεύεις, όλα μπορούν να συμβούν!» ενώ δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να καταφέρεις. Πίστεψε, λοιπόν!

2
Midnight at the Magnolia

Συνεχίζουμε με μια ευχάριστη, αλλά ταυτόχρονα συγκινητική ταινία, το “Midnight at the Magnolia”. Ιδανική για τις ρομαντικές ψυχές, αλλά και για αυτούς που πιστεύουν πως μια δυνατή φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έρωτα!

Η Maggie και ο Jack είναι αυτό που λέμε “best friends forever”. Δουλεύουν ως ραδιοφωνικοί παραγωγοί παρουσιάζοντας μια αρκετά επιτυχημένη εκπομπή. Μια επαγγελματική πρόταση, όμως, για την Πρωτοχρονιά θα αλλάξει τελείως τη ζωή τους.

Εκεί που θα γνώριζαν τους συντρόφους τους στις οικογένειες τους live on air, εκεί τους χωρίζουν. Τι θα σκεφτούν να παρουσιάσουν στο κοινό τους και πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση μεταξύ τους;

3
Holidate

Ρομαντική κωμωδία που θα σε κάνει να γελάσεις… ίσως σου δώσει και καμία ιδέα. Τι εννοώ;

Η Sloane πέρνα για ακόμα μια φορά τις γιορτές στο σπίτι με την οικογένειας της. Αυτό, όμως, δεν είναι το χειρότερο της… Αλλά η μαμά της που της προξενεύει τον ένα άντρα μετά τον άλλο, μιας και είναι η μόνη single της οικογένειας!

Παρ’ όλα αυτά, μια τυχαία συνάντηση με τον Jackson, έναν άγνωστο που φαίνεται να βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση, τους δίνει τη λύση στο πρόβλημα τους! Τι σχέδιο θα καταστρώσουν για να αντιμετωπίσουν όλες αυτές τις γιορτές που ακολουθούν, Χριστούγεννα, μέρα του Άγιου Βαλεντίνου, Halloween, άλλα και ένα γάμο; Ετοιμάσου να κλάψεις από τα γέλια!

4
Christmas Chronicles 2

Μετά από καθετί ρομαντικό χρειαζόμαστε λίγη δράση! Η συνέχεια του “Christmas Chronicles” βρίσκεται ήδη εδώ για να μας μεταφέρει και πάλι στο χωριό του ‘Αι Βασίλη.

Δύο χρόνια μετά και η Kate δεν μπορεί να δεχθεί τη νέα σχέση της μητέρας της αλλά και τη νέα οικογένεια που έχει δημιουργηθεί. Έτσι αποφασίζει να φύγει από το μέρος στο οποίο βρίσκεται και καταλήγει στο χωριό του ‘Αι Βασίλη.

Τι θα γίνει, όμως, όταν ένα μυστηριώδες ξωτικό προσπαθήσει να καταστρέψει τον Βόρειο Πόλο; Σε τι περιπέτειες θα μπλεχτεί η Kate και ο αδερφός της ο Jack;

5
Dash and Lily

Τέλος, στο Netflix θα βρεις και μια mini σειρά, με 8 επεισοδία των 25 λεπτών, που σίγουρα θα σε βάλει σε xριστουγεννιάτικο mood, όπως έκανε και με τον πρωταγωνιστή.

Μια εφηβική σειρά, ιδανική για να χουχουλιάσεις στον καναπέ ένα απόγευμα Δεκεμβρίου. Εγώ την έχω δει ολόκληρη μέσα σε μια μέρα!

Ένα κόκκινο σημειωματάριο θα γίνει αφορμή για να γνωριστούν δυο άγνωστα παιδία με διαφορετικές προσωπικότητες. Μέσα απ’ το σημειωματάριο ο Dash και η Lily μοιράζονται προσωπικές τους ιστορίες, ενώ μέσα από δοκιμασίες που βάζουν ο ένας στον άλλο προσπαθούν να γνωριστούν… Μπορεί να την αποκαλέσεις «γλυκανάλατη», όμως είναι η απόδειξη ότι όταν αγαπάμε κάτι πρέπει να παλέψουμε για να το κατακτήσουμε!

Εσύ τι θα προτιμήσεις να δεις αυτές τις γιορτινές μέρες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending