fbpx

Το video από μαθητές του Λυκείου Αραδίππου είναι ό,τι πιο συγκινητικό είδαμε αυτές τις μέρες!

Πάντα, σε κάθε δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκε ή βρίσκεται η ανθρωπότητα σε κάποια φάση μια ή περισσότερες ομάδες ανθρώπων λειτουργούσαν σαν χείμαρρος με σκοπό να δώσουν αγάπη και να παρασύρουν το πλήθος προς το κοινό καλό.

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, η ομάδα ανθρώπων αποτελείται από 50 μαθητές, 20 καθηγητές, και 10 φίλους από το Λύκειο Αραδίππου. Όλοι αυτοί ενώθηκαν, δημιουργώντας ένα συγκλονιστικό τραγούδι που όπως πάντοτε αποδεικνύει ότι η δύναμη της μουσικής από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν μπορεί να περάσει σημαντικά μηνύματα και να δώσει ελπίδα!

Οι ευπαθείς ομάδες και οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή απευθύνονται σε ‘σένα, λέγοντας πως αν δεν σε ενδιαφέρει για τον εαυτό σου, υπάρχουν κι αυτοί! «Καν’ το για αυτούς! Βάλε το εμείς πάνω από το εγώ!» Αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος…

Δες πιο κάτω το συγκινητικό video… και φρόντισε να το δεις μέχρι το τέλος:

Πραγματικά ό,τι πιο συγκινητικό είδαμε αυτές τις μέρες! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα που δούλεψε πάνω σ’ αυτήν την ξεχωριστή ιδέα με σκοπό να μας υπενθυμίσει ότι σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα δεν είμαστε μόνοι… Γιατί υπάρχουν κι αυτοί που μας χρειάζονται για να είναι ασφαλείς!

1
Πιο κάτω μπορείς να δεις και το αυτούσιο post από το Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος»:

Όταν οι άνθρωποι ευαισθητοποιούνται, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι όμορφο. Πόσο μάλλον αν προέρχεται μέσα από…

Posted by Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» on Monday, 7 December 2020

Πώς σου φάνηκε το video;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending