fbpx

5+1 χρήσιμα δώρα για τους φίλους σου, που ίσως δε σκέφτηκες να τους κάνεις φέτος!

Η αγαπημένη εποχή για πολλούς πλησιάζει και είμαστε σίγουροι πως κι εσύ άρχισες να σκέφτεσαι ποιο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να πάρεις στους ανθρώπους που σου κρατάνε συντροφιά ολόχρονα, στους φίλους σου!

Συνήθως, περνά από το μυαλό σου το ερώτημα “τι μπορεί να χρειάζεται;” γιατί θες να χαρίσεις κάτι που θα το χρησιμοποιεί καθημερινά και θα του ευκολύνει τη ζωή!

Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για ‘σένα 5+1 δώρα για τους φίλους σου που ίσως δε σκέφτηκες να τους κάνεις και που θα τους φανούν εξαιρετικά χρήσιμα!

Δες ποια δώρα σου προτείνουμε για τους φίλους σου:

1
Σίδερο μαλλιών για καθημερινή περιποίηση

Αν θέλεις να κάνεις την κολλητή σου να “πετά από τη χαρά της” και να είναι πολύ ενθουσιασμένη με το δώρο της, τότε ξέρεις τι πρέπει να της πάρεις: Το καταπληκτικό Keratin Protect Intelligent Straightener από τη Remington!

Αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό είναι οι προηγμένες κεραμικές του πλάκες με ενσωματωμένη κερατίνη και αμυγδαλέλαιο!  Έτσι τα μαλλιά μετά από κάθε ίσιωμα είναι πιο υγιή και λαμπερά, χωρίς να καταστρέφονται!

2
Ασύρματα earbuds για καθημερινή άθληση

Σε αυτό τον φίλο σου που ακόμη χρησιμοποιεί ακουστικά με καλώδιο, να ξέρεις πως το  επόμενο δώρο που σου προτείνουμε θα τον ενθουσιάσει!

Τα Uplift 2 – Wireless Bluetooth® Earbuds από House of Marley μπορούν να συνδεθούν με όλα τα smartphones για ομιλία και μουσική για περισσότερες 10 ώρες!

Αν είναι και αθλητικός τύπος ή γυμνάζεται, σίγουρα θα τα λατρέψει σίγουρα μιας και είναι ελαφριά και στερεώνονται εύκολα στα αυτιά. Μπορείς να τα βρεις σε 3 διαφορετικά χρώματα!

3
Straight brush για γρήγορο ίσιωμα

Αν πάλι πιστεύεις πως στη φίλη σου αρέσει να ετοιμάζεται εύκολα και γρήγορα, τότε δεν υπάρχει ιδανικότερο δώρο από την Keratin Protect Straight Brush από τη Remington, η οποία συνδυάζει 2 λειτουργίες σε 1 συσκευή: ισιώνει τα μαλλιά καθώς τα χτενίζεις.

Επίσης, η κεραμική της πλάκα είναι πιο πλατιά και επιτρέπει να ισιώνεις μεγαλύτερα τμήματα μαλλιών πιο γρήγορα. Aκόμη ένα χαρακτηριστικό της Keratin Protect Straight Brush είναι η ιονική της τεχνολογία η οποία καταπολεμά το φριζάρισμα κι έτσι αφήνει τα μαλλιά πιο λαμπερά και λεία!

4
Ασύρματα headphones για να ακούει τα αγαπημένα του τραγούδια

https://www.instagram.com/houseofmarley/

Αν ο φίλος σου περνά ώρες στον υπολογιστή, είναι gamer ή αφιερώνει χρόνο στο να ακούει μουσική καθημερινά, τότε μπορείς να του πάρεις σαν δώρο τα Positive Vibration 2 Wireless Headphones από House of Marley.

Τα απίθανα αυτά ακουστικά ενώνονται με καλώδιο, αλλά και ασύρματα με το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet! Μπορείς να τα βρεις σε διάφορα χρώματα!

5
Ξυριστική μηχανή για περιποιημένο μούσι

Για τους άνδρες φίλους σου, τον κολλητό σου, τον αγαπημένο σου ξάδερφο, σου προτείνουμε να πάρεις ένα δώρο περιποίησης, ιδιαίτερα αν προτιμούν το αξύριστο look ή έχουν γένια και χρειάζονται φροντίδα.

Κι επειδή δεν μπορείς να πάρεις το ψαλίδι να τους τα κόψεις (?), είναι καλύτερα να τους πάρεις για δώρο μια ξυριστική μηχανή Remington – B5 Style, η οποία έχει εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας (ασύρματη χρήση μέχρι 60 λεπτά).

Έχει επίσης ευέλικτο τροχό επιλογής μήκους για ακρίβεια, επιλογή για διάφορα μήκη κοψίματοςαυτοακονιζόμενες λεπίδες από τιτάνιο, και αφαιρούμες πλενόμενες λεπίδες!

6
Bluetooth speaker για ακόμη πιο συναρπαστικές εξορμήσεις

https://www.instagram.com/houseofmarley/

Για τον φίλο σου που του αρέσει να παίρνει το σακίδιό του και να πηγαίνει εκδρομές, hiking, να εξερευνεί τοπία και γενικά να είναι δραστήριος, τότε δεν υπάρχει πιο κατάλληλο δώρο από το No Bounds Sport Portable Bluetooth® Speaker!

Με αυτό το φανταστικό ηχείο θα μπορεί να ακούει παντού την αγαπημένη του μουσική με 360° ήχο και 12 ώρες διάρκεια μπαταρίας! Μην ξεχνάς ότι είναι Waterproof και Dust-Proof (IP67)!

Λοιπόν, ποιο δώρο πιστεύεις πως ταιριάζει περισσότερο στον φίλο σου; 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending