fbpx

Διαδικτυακή η ΧΙIΙ Τελετή Αποφοίτησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ)

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών υγειονομικής κρίσης, οργανώνει φέτος διαδικτυακά τη 13η (ΧΙΙΙ) Τελετή Αποφοίτησης, κατά την οποία θα «απονεμηθούν» τίτλοι σπουδών σε 694 φοιτήτριες και φοιτητές που περάτωσαν τις σπουδές τους κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, και ο ανώτατος ακαδημαϊκός τίτλος σε δύο (2) υποψήφιους που θα αναγορευθούν σε διδάκτορες.

Με κύριο μέλημα την προστασία της υγείας και την ασφάλεια όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας του Ιδρύματος και των οικείων τους, το ΑΠΚΥ θα αναδείξει και θα αναγνωρίσει την επιτυχία της κατάκτησης του τίτλου σπουδών των αποφοίτων του σε τρεις (3) διαδοχικές διαδικτυακές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, στις 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν οι τελετές για τους αποφοίτους της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, της Σχολής Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών και της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, αντίστοιχα.

Η κάθε Τελετή, με ώρα έναρξης τις 19:30, θα μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube: https://www.youtube.com/user/openuniversitycy

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει μήνυμα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη, το οποίο θα αναγνώσει ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, κ. Πρόδρομος Προδρόμου, ο οποίος θα χαιρετίσει με τη σειρά του τη 13η Τελετή Αποφοίτησης, χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου του ΑΠΚΥ, κ. Χαράλαμπο Προύντζο, ομιλία του Πρύτανη του Ιδρύματος, Καθηγητή Πέτρου Πασιαρδή, «απονομή» των πτυχίων και βραβείων σε πρωτεύσαντες αποφοίτους.

Την ακαδημαϊκή αριστεία των αποφοίτων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020 και του έργου του ευρύτερα, επιβραβεύουν με χρηματικά βραβεία αριστείας ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας (στους δύο πρωτεύσαντες απόφοιτους των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών), η Ελληνική Τράπεζα, η Universal Life, η Delfi Partners and Company, η Τσιμεντοποιία Βασιλικού, η Αστυνομία Κύπρου, τα Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, το δικηγορικό γραφείο Ioannides Demetriou LLC, το ιδιωτικό νοσοκομείο «Τίμιος Σταυρός» και ο Κυπριακός Όμιλος Εκπαιδευτικής Διοίκησης (ΚΟΕΔ).

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending