fbpx

Fridays™ Platters & Cocktails at home!

Τι κι αν πρέπει να μείνουμε στο σπίτι; Τις αγαπημένες μας συνήθειες δεν πρόκειται να τις αλλάξουμε!  Τα TGI Fridays κάνουν το staying in, the new… going out  με τα νέα τους «Platters & Cocktails στο σπίτι», διαθέσιμα αποκλειστικά για delivery & take away.

Στα νέα Fridaysplatters θα βρεις νόστιμους συνδυασμούς από κλασικά Signature Fridays™ πιάτα όπως τα μοναδικά FridaysSesame Chicken Strips, τα πεντανόστιμα Chicken Fingers και φυσικά ζουμερές φτερούγες ή μηρούς κοτόπουλου.

Και επειδή καμιά γεύση δεν απογειώνεται το ίδιο χωρίς ένα cocktail, τα αγαπημένα μας εστιατόρια έχουν ετοιμάσει τρία από τα πιο διάσημα τους cocktails σε μπουκάλι των 500ml αποκλειστικά για delivery & take away. Επέλεξε ανάμεσα σε Electric Lemonade με βάση τη βότκα, Barbados Rum Punch με βάση το ρούμι ή Lemon Margarita με βάση την τεκίλα.  Όποιο cocktail  και αν διαλέξεις ένα είναι το σίγουρο… θα το λατρέψεις!

Αυτό το Fridays™ Feeling που τόσο αγαπάμε λοιπόν, έρχεται πλέον και στο σπίτι μας κάνοντας τις οικογενειακές βραδιές γύρω από την τηλεόραση ή τα game nights με επιτραπέζια και φίλους, ακόμη πιο συναρπαστικά.

Τώρα και στο σπίτι… It’s always Friday™.


Μάθε περισσότερα στο www.fridays.com.cy/platters

Και φυσικά, μην ξεχάσετε να κατεβάσετε την εφαρμογή Fridays Cyprus – Rewards,  για να λαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές και εκπτώσεις.

Facebook: https://www.facebook.com/TGIFridaysCyprus/

Instagram: @tgifridayscyprus

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending