fbpx

Γιατί να πάρεις ολόκληρο χριστουγεννιάτικο δέντρο αφού θα στολίσεις μόνο το μισό;

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή μπαίνουμε στο Christmas mood και αρχίζουμε να στολίζουμε τα σπίτια, τα φοιτητικά μας δωμάτια, τους κήπους, τα μπαλκόνια, τους δρόμους, τις βιτρίνες (μέχρι και τα αυτοκίνητα)!

Και όπως είναι φυσικό, κάθε χρόνο έχουμε την ίδια απορία! Γιατί να αγοράσουμε και να στολίσουμε ολόκληρο χριστουγεννιάτικο δέντρο αφού θα φαίνεται μόνο το μισό;

Μάθε ότι πλέον μπορείς να αγοράσεις μισό χριστουγεννιάτικο δέντρο αν βαριέσαι ή δεν θες να σπαταλάς χρήμα, χώρο και χρόνο για να στολίζεις κι από πίσω (αφού δεν θα το βλέπει κανένας).

Δες πιο κάτω τα “μισά” χριστουγεννιάτικα δέντρα!

longacres.co.uk

Αν είσαι από εκείνους που δεν στολίζουν από πολύ νωρίς (ίσως να πρέπει να αναθεωρήσεις) ή που βαριούνται γενικά το στόλισμα, τότε αυτά τα δέντρα είναι ιδανικά για ‘σένα!

Από την άλλη, όμως, ακόμα κι αν αγαπάς αυτήν τη διαδικασία, όλοι ξέρουμε ότι το στόλισμα απαιτεί αρκετό χρόνο, χρήμα και “δύναμη”. Το να ανοίγεις κλαράκι – κλαράκι ένα ολόκληρο δέντρο και να κρεμάς, μπάλες, καρδούλες, καμπανούλες, κορδέλες κι άλλα χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπίδια είναι αρκετά μεγάλο “βάσανο”.

Πόσο μάλλον αν μιλάμε για την πίσω μεριά του δέντρου, την οποία δεν βλέπει και κανείς! Η λύση βρέθηκε, λοιπόν, αφού πλέον υπάρχουν τα μισά χριστουγεννιάτικα δέντρα. Αποτελούν την καλύτερη επιλογή για μικρούς χώρους (π.χ το φοιτητικό σου διαμέρισμα/ δωμάτιο), αλλά και για άτομα που βαριούνται να στολίζουν με τις ώρες.

Μοιάζουν -ναι μεν- με ένα συνηθισμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά έχουν σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε η μία πλευρά τους να είναι εντελώς επίπεδη. Έτσι, ανεξαρτήτως με το πόσο μικρός ή περιοριστικός είναι ο χώρος σου μπορείς να το στήσεις ακουμπώντας το εντελώς πάνω σε ένα τοίχο.

Εσύ θα το προτιμούσες από ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο δέντρο;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending