fbpx

Τα TGI Fridays ετοίμασαν platters & cocktails για το σπίτι, για να μη μας λείψουν τις γιορτές!

Τι κι αν οι τελευταίες ανακοινώσεις μας θέλουν περισσότερο στο σπίτι; Εμείς, ευτυχώς, μπορούμε να κάνουμε και τα απλά πράγματα να μοιάζουν υπέροχα!

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησιάζουν και οι συγκεντρώσεις με την οικογένειά μας και τους φίλους μας για Netflix, επιτραπέζια παιχνίδια και άλλα γίνονται ολοένα και πιο συχνές!

Για αυτό και τα αγαπημένα μας TGI Fridays μας ετοίμασαν ακαταμάχητα platters για Take Away & Delivery ώστε να δώσουν σε αυτές τις στιγμές μια γερή δόση “Παρασκευής”!

Νέα Platters & Cocktails στο σπίτι, αποκλειστικά για Take Away & Delivery!

Τα TGI Fridays έχουν μαζέψει τις αγαπημένες σου Fridays™ γεύσεις και έφτιαξαν 8 απίθανα platters!

Στο μενού θα βρεις τα μοναδικά Fridays™ Sesame Chicken Strips, τα λαχταριστά Chicken Fingers και φυσικά τις ζουμερές φτερούγες ή μηρούς κοτόπουλου!

Και επειδή οι πεντανόστιμες γεύσεις των TGI Fridays γίνονται ακόμη πιο συναρπαστικές απολαμβάνοντάς τις με cocktail, τα αγαπημένα μας εστιατόρια φρόντισαν να μας ετοιμάσουν 3 από τα πιο διάσημά τους cocktails για το σπίτι!

Τώρα μπορείς να απολάυσεις το Electric Lemonade, το Barbados Rum Punch και την Lemon Margarita στο σπίτι σου μιας και βρίσκονται σε ειδικές συσκευασίες των 500ml! 

Δες αναλυτικά όλα τα platters στο ειδικό menu!

Πώς να κάνεις την παραγγελία σου;

Για Take Away παραγγελίες μπορείς να τηλεφωνήσεις στο πλησιέστερό σου TGI Fridays εστιατόριο και να κάνεις την παραγγελία σου!

Πιο κάτω είναι τα εστιατόρια και τα τηλέφωνά τους ανά πόλη:

Λευκωσία:

Λεμεσός:

Λάρνακα:

Πάφος:

Στη διάθεσή σου είναι επίσης και το Delivery των TGI Fridays όπου μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου μέσα από τις πιο κάτω πλατφόρμες παραγγελίας φαγητού:

 

Εμείς τα δοκιμάσαμε και σου τα προτείνουμε!

Εμείς, στο StudentLife παραγγείλαμε τα δικά μας αγαπημένα Platters & Cocktails από τα TGI Fridays και τα παραλάβαμε από τα ειδικά pick up points στο The Mall of Cyprus!

Δεν υπήρχε καλύτερη επιλογή για το μεσημεριανό διάλειμμα της παρέας! Οι γνωστές συνταγές των Fridays ήταν, όπως πάντα, απίθανες ενώ κάναμε συνδυασμούς φαγητών και σαλτσών που δεν είχαμε δοκιμάσει προηγουμένως!

Και επειδή τα Fridays δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν, με κάθε cocktail (500ml) σου στέλνουν δώρο ποτήρια TGI Fridays, πάγο καθώς και τη γαρνιτούρα του κάθε cocktail! Τέλειο;

Τι περιμένεις λοιπόν; Δες εδώ το Take Away & Delivery Menu των TGI Fridays και κάνε την παραγγελία σου τηλεφωνικώς!

Εσύ πιο από τα platters και cocktails ανυπομονείς να απολαύσεις στο σπίτι σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,400FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending