fbpx

5 funky, cool και εναλλακτικά Χριστουγεννιάτικα δώρα για να κάνεις φέτος!

Κάθε χρόνο περιμένουμε τον Δεκέμβρη για να μπούμε σε Christmas mood – κι ας μην το παραδεχόμαστε όλοι! Είναι αυτή η μαγεία των γιορτών, η διασκέδαση και η χαλάρωση που τόσο πολύ αναμένουμε… έστω κι αν φέτος θα πρέπει αναγκαστικά να προσαρμοστούμε κάπως.

Ο Δεκέμβρης είναι και ο μήνας των δώρων! Και αυτό για πολλούς σημαίνει ώωωρες αναζήτησης σε καταστήματα για να βρούμε κάτι που ταιριάζει στα αγαπημένα μας πρόσωπα, στους φίλους, στους συμφοιτητές, στους συναδέλφους… Ή απλά για να βρούμε κάτι ξεχωριστό για το “secret Santa” που κάνουμε με την παρέα.

Αν φέτος θες να γλιτώσεις χρόνο και να κάνεις τη μεγάλη διαφορά με ένα funky και εναλλακτικό δώρο – που να μην είναι το ίδιο με όλα τα άλλα – τότε θα ενθουσιαστείς με το νέο e-shop ximivogue.com.cy, όπου θα βρεις πάνω από 7,000 cool προϊόντα!

Πιο κάτω σου μαζέψαμε 5 ιδέες για δώρα, για να χαρίσεις σε κάθε τύπο φίλου σου:

1
Cool μεγαφωνά-κι για τον «χορευταρά» της παρέας!

ximivogue.com.cy

Σίγουρα κάθε παρέα κρύβει ένα άτομο που λατρεύει τον χορό και το τραγούδι! Ε λοιπόν υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα βολικό, φορητό speaker με σχεδιασμό που καθένας θα λατρέψει;

Συνδέεται εύκολα με το κινητό, μέσω Bluetooth και πάει όπου θες. Μπορείς να το βρεις σε διάφορα funky και ξεχωριστά σχέδια, όπως για παράδειγμα: mini ραδιοφωνάκι Retro Style, Retro Radio-Like ή το INS Style Mini Wireless Speaker.

2
Mugs σε ασυνήθιστα σχέδια για τον “addicted to coffee” φίλο σου!

ximivogue.com.cy

Ιδανικό δώρο για όσους λατρεύουν να πίνουν ζεστό τον καφέ τους ή οποιοδήποτε άλλο ρόφημα, ακόμα και για να απολαμβάνουν τη σούπα τους!

Μπορείς να βρεις διάφορα σχέδια φλιτζανιών που έχουν κεραμικό ή ξύλινο καπάκι για να διατηρούν ζεστό το ρόφημα. Δες εδώ τα 3 που ξεχωρίσαμε: Panda Mug, Mug with Wooden Handle, Ceramic Mug with Spoon.

3
Wireless φορτιστές για τον «ξεχασιάρη» της παρέας!

ximivogue.com.cy

Αυτός ο φίλος που ξεχνάει πάντα να φορτίσει το κινητό του… και συνήθως ξεχνά και τον φορτιστή του, με αποτέλεσμα να μην τον βρίσκουμε ποτέ! Πήγε ήδη ο νους σου ποιος είναι σωστά;

Ένας Wireless Charger για το γραφείο είναι το ιδανικό δώρο, αν αυτός ο τύπος σου «έτυχε» στο “secret Santa”. Αν πάλι προτιμά να φορτίζει στο αυτοκίνητο, επίλεξε τον φορτιστή που είναι ταυτόχρονα και Car-Mount.

4
Funky μπουκαλάκια για τον «διψασμένο» τύπο της παρέας!

ximivogue.com.cy

Συνήθως κουβαλάει μαζί του νερό – όπου πάει! Είτε στο γυμναστήριο, είτε στο πανεπιστήμιο, είτε στο γραφείο, είτε στο δωμάτιό του σε περίπτωση που ξυπνήσει διψασμένος μέσα στη νύχτα.

Αυτός ο φίλος, λοιπόν, χρειάζεται σίγουρα ένα funky μπουκαλάκι για το νερό (και όχι μόνο) για να μην χρησιμοποιεί πλέον τα κλασικά πλαστικά μπουκάλια μιας χρήσης (που δεν είναι ούτε φιλικά προς το περιβάλλον), αλλά και για να ξεχωρίζει!

Δες εδώ 3 σχέδια που ξεχωρίσαμε: Adorable Design Insulated Water Bottle, Bubble Handle Portable Plastic Water Bottle, Imp Design Insulated Water Bottle.

5
Cool δώρα που θα αγαπήσει ο «οργανωτικός» φίλος σου!

ximivogue.com.cy

Πολλές φορές μας πιάνει μια μανία με την οργάνωση και θέλουμε το γραφείο μας να είναι στην εντέλεια.

Αν σου έτυχε αυτός ο τύπος στο “secret Santa” μην ανησυχείς, αφού μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε: μολυβοθήκες, ξύλινες θήκες για οργάνωση βιβλίων/χαρτιών, funcy βάση για σελοτέιπ.

Tώρα μάλλον αναρωτιέσαι τι ακριβώς είναι αυτό που βλέπεις στην εικόνα και πώς συνδέεται με τον «οργανωτικό» φίλο σου;! Είναι για να κάνει μασάζ στην πλάτη του και να χαλαρώνει λίγο από όσα έχει στο μυαλό του.


Το XIMIVOGUE, το Korean-design life brand που θα ανοίξει πολύ σύντομα το πρώτο του επίσημο κατάστημα στο Nicosia Mall, λανσάρει πρώτα το e-shop του, προσφέροντας εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα – 10% σε όλα τα προϊόντα και 15% με αγορές άνω των 30 ευρώ!

Βρες αμέτρητες επιλογές για funky και cool δώρα για όλα τα γούστα και ηλικίες, σε πολύ προσιτές τιμές στο ximivogue.com.cy! Μπορείς να επιλέξει ανάμεσα σε gadgets τεχνολογίας, προϊόντα για το σπίτι, προϊόντα υγείας και ομορφιάς, δώρα και παιχνίδια, είδη γραφείου, fashion accessories, κοσμήματα και εποχιακά προϊόντα.

Οι online αγορές σου παραδίδονται σε 2 μέρες στο κοντινότερο ACS pick-up point. Για περισσότερες ιδέες, ακολούθησε το XIMIVOGUE σε Facebook και Instagram!

Εσύ θα ξεχωρίσεις φέτος με τα δώρα σου ή θα επιλέξεις τα συνηθισμένα;?

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending