Οι πιο συγκινητικές Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις που είδαμε φέτος στην Κύπρο!

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν αναμφίβολα διαφορετική από ό,τι περιμέναμε. Η πανδημία έφερε πολλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας, στις ζωές μας αλλά όχι και στην κουλτούρα μας. Δυο από τους μεγαλύτερους πελάτες των Partners αποφάσισαν να μιλήσουν στο κοινό μέσω δύο εκστρατειών που φέτος θα αγγίξουν τη καρδιά όλων.

ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων είναι δυνατό και γοητευτικό μέρος της παράδοσης μας, την οποία  κρατούμε ζωντανή και αναλλοίωτη στην πορεία του χρόνου. Όποιες δυσκολίες ή ανατροπές αντιμετωπίσαμε στην ιστορία του τόπου μας, τα Κάλαντα πλημμύριζαν πάντα το αρχοντικό μας για να μας πουν Του Χριστού τη Θεία Γέννηση, ένα μήνυμα πίστης, ελπίδας και αισιοδοξίας! Έτσι και τώρα, στις δύστροπες μέρες που βιώνουμε λόγω της πανδημίας θα κρατήσουμε και θα κρατηθούμε από αυτό το μήνυμα!

Τα Κυπριακά Κάλαντα τραγουδούν φέτος στο αρχοντικό μας, όπου είμαστε περιορισμένοι λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, τα παιδιά της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου και της χορωδίας του προγράμματος «ΣymphoΠedia», έχοντας τη στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου. Πρόκειται για μια υπέροχη δημιουργία η οποία, τόσο με την γλυκύτατη ερμηνεία των παιδιών, όσο και με τις εικόνες χώρων από όλη την Κύπρο, μας προσφέρει ένα δυνατό στήριγμα πίστης, ελπίδας και αισιοδοξίας στις δύσκολες στιγμές που περνούμε.

CYTA

Μια στιγμή είναι αρκετή να μας κρατήσει μαζί… Αυτή είναι η δύναμη της επικοινωνίας.

Γι’ αυτό, και την μοιραζόμαστε με τους συνανθρώπους μας που τη χρειάζονται περισσότερο. Το δεύτερο κύμα της πανδημίας επέβαλε για ακόμη μια φορά κοινωνική αποστασιοποίηση, κρατώντας μας μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους.

Οι άνθρωποι της Cyta, γνωρίζουν καλά τις δυνατότητες της τεχνολογίας και τη δύναμη και την ελευθερία που μας παρέχει η επικοινωνία. Οπότε σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής, το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων και το Υπουργείο Υγείας, ενισχύουν την  επικοινωνία των ανθρώπων που φιλοξενούνται σε οίκους ευγηρίας αλλά και νέων σε παιδικές στέγες.

Στο πλαίσιο αυτό, η  Cyta σε στενή συνεργασία με τους τρεις κρατικούς φορείς, αφού αξιολόγησαν τις δυνατότητες ενίσχυσης της επικοινωνίας 80 περίπου σημείων Παγκύπρια, προχωρούν με δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων υφιστάμενων υπηρεσιών διαδικτύου και προσφέρουν, όπου απαιτείται, δωρεάν νέες συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας για έξι μήνες.

Την ίδια ώρα σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥΠΥ), παρέχουν ουσιαστική ενίσχυση της επικοινωνίας στους Επαγγελματίες Υγείας Παγκύπρια, οι οποίοι, την περίοδο των γιορτών, υπηρετούν το καθήκον τους, είτε στους θαλάμους όπου νοσηλεύονται ασθενείς με Covid 19, είτε ως πληρώματα των ασθενοφόρων, μακριά από τις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Συγκεκριμένα, για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο, μπορούν να επωφεληθούν δωρεάν ενίσχυση της επικοινωνίας τους, είτε μέσα από υφιστάμενα προγράμματα συμβολαίου της CytamobileVodafone, είτε μέσα από πακέτα προπληρωμένης κινητής τηλεφωνίας soeasy.

Μέσα λοιπόν από την εκστρατεία με τίτλο «Keep In Touch» καταλαβαίνουμε πως η ανάγκη και η δύναμη της επικοινωνίας μας φέρνει πραγματικά κοντά.

Οι Partners έδωσαν το game changing στίγμα τους και τις γιορτές με τις πιο συγκινητικές χριστουγεννιάτικες εκστρατείες.