fbpx

Ο Εθελοντισμός απλώνει χέρια που αγκαλιάζουν και βοηθούν ανθρώπους!

Το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού βοήθησε 1300 ευάλωτες οικογένειες στο πλαίσιο της εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα»!

Η δύσκολη περίοδος της πανδημίας COVID-19 που διανύουμε, μπορεί να επέφερε πολλά προβλήματα σε συνανθρώπους μας και στην κοινωνία γενικότερα αλλά ταυτόχρονα έφερε ξανά στην επιφάνεια το μεγαλείο του εθελοντισμού, αφού εκατοντάδες πολίτες κινητοποιήθηκαν προσφέροντας τα απαραίτητα είδη σε ευάλωτες οικογένειες, ενώ οι ακούραστοι εθελοντές του Σώματος Εθελοντών συντόνισαν τη διανομή της βοήθειας στις οικογένειες. 

Ο Εθελοντισμός άπλωσε ξανά τα χέρια του,  αγκάλιασε και βοήθησε ανθρώπους.  Αυτό είναι το ουσιαστικό αποτέλεσμα της φετινής εκστρατείας του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) «Υιοθετήστε μια οικογένεια τα Χριστούγεννα», μέσα από την οποία υποστηρίχθηκαν 1300 ευάλωτες οικογένειες.

Κυριάρχησε και φέτος η αγάπη και η αλληλεγγύη.  Ακόμη κι από το υστέρημα τους οι πολίτες έχουν συνεισφέρει, μεταφέροντας το μήνυμα ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοιάζονται και βοηθούν.

Το ΠΣΣΕ ευχαριστεί θερμά  όλους, πολίτες, εταιρείες/επιχειρήσεις, οργανισμούς και ομάδες ατόμων από εκπαιδευτικά και τραπεζιτικά ιδρύματα και άλλους φορείς  που αγκάλιασαν την εκστρατεία προσφέροντας δωροκουπόνια από υπεραγορές, παιχνίδια για τα παιδιά, χριστουγεννιάτικα εδέσματα, τρόφιμα και άλλα είδη.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουμε στους εθελοντές της πρώτης γραμμής που δούλεψαν ακούραστα για να παραδοθεί έγκαιρα η βοήθεια στις οικογένειες πριν τα Χριστούγεννα σε όλες τις επαρχίες.

Ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να μην μείνει καμία οικογένεια και κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα που βοηθούν να  νιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων.

Ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όλους για να συνεχίσουν το δικό τους αγώνα προσφοράς!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending