fbpx

Αυτά είναι τα 10 πιο viral videos που είδαμε στο TikTok το 2020 (ανά κατηγορία)!

Το TikTok έχει χαρακτηριστεί ως ένα «μέσο που ενώνει ανθρώπους, βοηθώντας τους να νιώσουν χαρά και να αποκτήσουν έμπνευση». Αυτό, δηλαδή, που όλοι μας χρειαζόμασταν το 2020!

Ενώ τα πάντα άλλαξαν αυτήν τη χρονιά, η κοινότητα του TikTok συνέχισε να μεγαλώνει, μιας και η ανάγκη μας για χαλάρωση και δημιουργικότητα -κυρίως κατά τη διάρκεια της καραντίνας- μας «παρέσερνε» όλο και περισσότερο στην εν λόγω πλατφόρμα.

Οι ώρες ήταν ατελείωτες… και όμως περνούσαν με «ταχύτητα φωτός», βλέποντας το ένα video μετά το άλλο! Πόσες ώρες διαβάσματος χάσαμε κάνοντας scrolling down τα videos στο TikTok; Δεν νομίζω, όμως, να χάλασε και κανέναν αυτό!

Κλείνοντας, λοιπόν, τη φετινή χρονιά το TikTok θέλησε να μας παρουσιάσει τα πιο viral videos για το 2020. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μαζί μας το δικό του “The Year on TikTok: Top 100”, παρουσιάζοντας τις πιο “iconic” στιγμές, τους πιο viral δημιουργούς, τα top τραγούδια, τις top συνταγές, κλπ.

Δες, λοιπόν, το νούμερο ένα video σε κάθε κατηγορία (σύμφωνα με την επίσημη λίστα του TikTok):

1
Top viral video – @bellapoarch 

@bellapoarchTo the ? ? ? ##fyp♬ M to the B – Millie B

Στην πρώτη θέση με το πιο viral video της χρονιάς βρίσκεται η Bella Poarch! Με ένα απλό video, στο οποίο η Bella κουνάει το κεφάλι της τραγουδόντας ή διαβάζοντας (ποιος ξέρει;!) από το Μ μέχρι και το Β, κατάφερε να συγκεντρώσει 43.9 εκατομμύρια likes!

2
Top trends, hashtags, and challenges – #YouHaveTo

@nevschulmanCome on guys… ??‍♂️ ##catfish ##voiceeffects♬ A Moment Apart – ODESZA – Hannah Stater (she/her)

Στα πιο viral hashtags κυριαρχεί το #YouHaveTo. Ένα hashtag το οποίο χρησιμοποιήθηκε με πολλούς και διάφορους τρόπους… Άλλοτε για να μας πείσει για κάτι και άλλοτε για να μας προτρέψει να κάνουμε κάτι!

3
Top δημιουργοί – Charli D’Amelio 

@charlidameliodc @ohbukster♬ Whole Lotta Choppas – Sada Baby

Top δημιουργός ανακηρύχθηκε η Charli D’Amelio, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει τους 100 εκατομμύρια followers!

4
Most impactful creators (Voices of change) – @drleslie 

@drlesliePlease. Keep distancing, masking, and avoiding large gatherings. ##greenscreen ##COVID19 ##Learnontiktok ##tiktokpartner♬ original sound – Doctor Leslie

Ταυτόχρονα, στην κατηγορία με τους δημιουργούς που είχαν τη μεγαλύτερη θετική επίδραση στο κοινό, ξεχώρισε η Doctor Leslie! Στα videos της δίνει συμβουλές υγείας αλλά και πληροφορίες σχετικά με τον Covid-19.

5
Top celebrities – Jason Derulo 

@jasonderuloTriple decker pizza! Thank you for 34 million ##millimeals♬ Super Freak – Rick James

Ο πιο δημοφιλής celebrity για το 2020 στο TikTok ήταν ο Jason Derulo μιας και με το τραγούδι του “Savage Love” κατάφερε να κάνει όχι μόνο όλο το TikTok αλλά και τον κόσμο ολόκληρο να χορεύει στους ρυθμούς του!

6
Top songs – “Savage Love”

@jasonderuloI can’t stop watching this @justmaiko♬ Savage Love (Laxed – Siren Beat) – Jawsh 685 & Jason Derulo

Το κορυφαίο τραγούδι της χρονιάς αναδείχτηκε το “Savage Love” από τον Jason Derulo! Δικαίως…μιας και ήταν το μοναδικό τραγούδι που ακούγαμε “on-repeat”!

Για να δεις, όμως, και τα υπόλοιπα τραγούδια που ακούστηκαν περισσότερο στο TikTok, δες το άρθρο μας με τίτλο «Αυτά είναι τα TOP 10 viral τραγούδια για το 2020 στο TikTok και μάλλον τα χόρεψες κι εσύ!»

7
Top food recipes, trends, and hacks – Pancake Cereal 

@myhealthydishHow to make Strawberry Pancake Cereal ##pancakecereal ##alwayslearning ##recipes♬ Roses – Imanbek Remix – SAINt JHN

Μιας και στην καραντίνα όλοι μαγειρεύαμε (την είχαμε δει master chefs… ενώ ήμασταν περισσότερο σαν… Εφιάλτης στην κουζίνα), στις κορυφαίες συνταγές βρίσκεται το Pancake Cereal! Εσύ τη δοκίμασες, πέτυχε, ή τσάμπα έχει 233,1 χιλιάδες likes;!

8
Top style and beauty trends – All the styles we’ve come to love while listening to Savage

@wisdm8I STILL CAN’T BELIEVE THAT THIS STARTED A TREND AHHHHHH YOU ALL LOOK SO GOOOOD ##fyp ##fashion ##style♬ Savage – Megan Thee Stallion

Τα video με τις πολλαπλές εναλλαγές ρούχων με background ήχο το κορυφαίο τραγούδι “Savage Love” ήταν αυτά που κέρδισαν την πρωτιά στην κατηγορία συμβουλές ομορφιάς και μόδας. Τελικά σε όποιο video υπήρχε το “Savage Love”, το video σάρωνε!

9
Top niche communities – #AltTikTok

@palmparadiseestay for awhile ! ?? ##fypシ ##alttiktok ##vibes ##hoodalt @grizz.cll♬ original sound – ? Dirt ?

10
Top product elements – Green Screen 

@flossybabyme doing anything car related without my dad ? ##cars ##girls♬ original sound – jay

Στην τελευταία κατηγορία, το TikTok παρουσίασε το εργαλείο που χρησιμοποιήθηκε περισσότερο. Αυτό δεν είναι άλλο από το Green Screen, μέσα από το οποίο οι χρήστες μπορούσαν να βάζουν το δικό τους background πίσω από τα video τους!

Εσένα, ποιο από αυτά είναι το αγαπημένο σου;

[Πηγή]

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending