fbpx

5 Κύπριοι μας είπαν όσα θα έκαναν το 2020 (αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν)!

Επιτέλους έφυεν τούτο το γρουσούζικο -για όλους μας- έτος! Πολλοί που εμάς εμείναμε παραπονεμένοι από τα σχέδια που έμειναν στη μέση ή/και απραγματοποίητα το 2020.

Ένα μεγάλο ποσοστό θα συμφωνήσει μαζί μου ότι σίγουρα τα ταξίδια ήταν το νούμερο ένα από τα πράγματα που δεν μπορέσαμε να κάνουμε το 2020 (και αυτό μας πληγώνει πολύ).

Εμείς, λοιπόν, ρωτήσαμε 5 Κύπριους φοιτητές τι ήθελαν να κάνουν το 2020… αλλά τελικά τα σχέδιά τους άλλαξαν και δεν τα κατάφεραν!

Δες πιο κάτω τι μας απάντησαν:

1
Ιωάννα, 21 χρονών

eleftherostypos.gr
  • «Εγώ ήθελα να πάω ταξίδι στην Αθήνα με τις συμφοιτήτριες μου (ξέρεις στα μπουζούκια). Εσχεδιάζαμεν το 1 χρόνο, αλλά δυστυχώς εν τα εκαταφέραμεν…
    Είμαστε τεταρτοετής τζιαι εκακοφάνηκεν μου που εν εμπορέσαμε να το κάμουμε. Το πανεπιστήμιο πιέζει μας πάρα πολλά και είχαμε ανάγκη ένα ταξιδάκι στο τελευταίο μας έτος, έτσι για να ξεσκάσουμε!
    Εν κανεί… Εχάσαμε και τις μπουάτ και τις καθιερωμένες συναυλίες στην αρχή του εξαμήνου. Ε πώς να αποδώσεις στο διάβασμα κλεισμένος σπίτι 24/7;»

2
Άντρη, 23 χρονών

businessdaily
  • «Εγώ δυστυχώς δεν εκατάφερα να τελειωσω το level 1 στον χορό μου, δηλαδή το latin γιατί εκλείσαν τη σχολή (τζιαι ούλλους μας)!
    Επίσης, εν να ήθελα τα κούριερ τζιαι όλες εκείνες οι παραγγελίες που έκαμα κάποια στιγμή (μέσα στον χρόνο) να εφτάναν… Ζητώ πολλά;»

3
Γεωργία, 21 χρονών

Freepik.com
  • «Εγώ επεθύμησα τις εξόδους τις νυχτερινές, το ωραίο φλερτ, τις γνωριμίες και την αδρεναλίνη της δυνατής μουσικής στα μπαράκια, τα clubs… Λύπει μου τζιείνη η ένταση! Και φυσικά ήθελα το 2020 να έκαμνα ταξίδια στο εξωτερικό, να ανακαλύψω τζιαι να μάθω νέους πολιτισμούς, νέους ανθρώπους, κλπ.»

4
Άννα, 21 χρονών

Freepik.com
  • «Τούτος ο covid εχαλασέ μου το erasmus. Εν να ήθελα να εξερευνήσω πιο πολλά τη χώρα που επισκέφθηκα και τις γειτονικές της. Είχα κάμει το πλάνο μου, όμως, επήεν στράφι. Ας ένι τζιαι τζιείνα που επρόλαβα τζιαι είδα δηλαδή!
    Όσον αφορά τη συνέχεια και αφ’ ότου επέστρεψα ήθελα να έχω πιο πολύ ελεύθερο χρόνο (που πλευράς υποχρεώσεων του πανεπιστημίου), επειδή κάμνουμε online μαθήματα που σπίτι νομίζουν ότι είμαστε σάκκοι του μποξ οι καθηγητές! Είχαμε τζιαι ζωή κάποτε…»

5
Άντρια, 21 χρονών

scenearabia
  • «Ήθελα να μάθω pole dance, αλλά έμεινε στην μέση… Ήθελα να βγω να διασκεδάσω, εκλείσαν τα πάντα… Ήθελα να πάω ένα ταξίδι εννοείται, όπως ούλλοι μας!
    Επίσης, ο βασικός στόχος μου είναι να πιάσω τζιείνο το παλιο-πτυχίο, αλλά επηρέασε τον βαθμό μου το 2020, ας εν καλά οι καθηγητές εν μας αφήσαν να νιώσουμε μοναξιά στο σπίτι.»

Εσύ τι σχεδίαζες για το 2020 αλλά έμεινε… μισοδότζιν;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending