fbpx

Είναι επίσημο! Η σειρά “Sex and the City” επιστρέφει στις οθόνες μας… αλλά με απώλειες!

Είναι γεγονός… η αγαπημένη ΟΛΩΝ μας σειρά – “Sex and the City” επιστρέφει μετά από χρόνια στις τηλεοπτικές μας οθόνες!

Συγκεκριμένα, σαν βόμβα έσκασε η ανακοίνωση του HBO Max ότι η αγαπημένη σειρά «ζωντανεύει» ξανά 20+ χρόνια μετά από την πρώτη της προβολή, προκαλώντας ήδη πανικό στα social media και στους fans της σειράς.

Δες πιο κάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την επιστροφή της σειράς:

bbc.com/Getty Images

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα της καινούριας σεζόν, με τίτλο “And Just Like That…”, θα αρχίσουν γύρω στα τέλη της άνοιξης. Η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια διάρκειας μισής ώρας το καθένα!

Ωστόσο, το trailer που κυκλοφορεί (που μπορείς να δεις πιο κάτω), με hashtag #SATCNextChapter, παρουσιάζει στιγμιότυπα από τη Νέα Υόρκη αφήνοντας την πλοκή στη δική μας φαντασία…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σειρά θα συνεχίσει να περιστρέφεται γύρω από τη ζωή των αγαπημένων μας πρωταγωνιστριών – Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) and Miranda Hobbes (Cynthia Nixon), οι οποίες επιστρέφουν πλέον μεγαλύτερες σε ηλικία, αλλά με τον ίδιο εκρηκτικό χαρακτήρα.

bbc.com/Tom Kingston

Αν δεν το έχεις ήδη προσέξει, η αγαπημένη σε όλους Kim Cattrall που υποδυόταν την Samantha δεν αποτελεί πλέον μέρος του cast, με αποτέλεσμα να μην επιστρέφει στη καινούρια σεζόν…

Χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς το γιατί, η απομάκρυνση της -ίσως- να οφείλεται στις κακές σχέσεις με τις συμπρωταγωνίστριές της και κυρίως με τη Sarah Jessica Parker. Συγκεκριμένα, σε συντευξή της το 2017, η Cattrall αποκάλυψε: «δεν ήμασταν ποτέ φίλες», ενώ για την Parker είπε: «θα μπορούσε να ήταν πιο ευγενική και καλή»!

Σε ερώτηση, τώρα, που δέχτηκε η Sarah Jessica Parker στο Instagram, γιατί δεν έκανε tag την Kim Cattrall στο trailer για την καινούρια σειρά, η Parker έγραψε: «Δεν είπα ποτέ ότι δεν μου αρέσει και ούτε θα πω. Η Samantha δεν είναι μέρος αυτής της ιστορίας. Αλλά θα είναι πάντα μια από εμάς… Όπου κι αν είμαστε ό,τι κι αν κάνουμε.»

journal.hautehorlogerie.org

Η Cattrall, εξάλλου, είχε δηλώσει την αντίθεσή της για την επιστροφή της σειράς πολλές φορές στο παρελθόν. Σε μια συνέντευξη της, το 2017, η Cattrall κατέστησε επανειλημμένα σαφές ότι η σειρά τελείωσε γι’ αυτήν. «Η απάντηση θα ήταν απλά: “Thank you, but no, I’m good”».

Παρ’ όλα αυτά, εμείς, ανυπομονούμε να ζήσουμε περισσότερες στιγμές γέλιου, να εμπνευστούμε στυλιστικά, να ερωτευτούμε και να δούμε πώς η ιστορία θα συνεχίσει μετά από 20+ χρόνια και πώς θα εξελιχθεί!

Ανυπομονείς κι εσύ όσο εμείς για αυτό το δυνατό “comeback”;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending