fbpx

10 οικονομικά προϊόντα για να ανανεώσεις τους χώρους σου τώρα που είσαι (πάλι) στο σπίτι!

Δεύτερο lockdown, λοιπόν, και μας βρίσκει πάλι να περνάμε ατεεεελείωτες ώρες στο σπίτι. Αυτό μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε (ακόμη περισσότερο) πόσο σημαντικό είναι οι χώροι του σπιτιού να μας εμπνέουν και να μας χαλαρώνουν!

Γιατί λοιπόν δεν κάνεις μια μικρή ανανέωση; Τώρα είναι ευκαιρία που έψαχνες να κάνεις το σπίτι σου πιο inspiring με αντικείμενα καθημερινής χρήσης που έχουν ταυτόχρονα και μοναδικό design!

Στο νέο e-shop ximivogue.com.cy μπορείς να βρεις πάνω από 7,000 προϊόντα τα οποία ανανεώνονται συνεχώς, σε πολύ καλές τιμές, για όλες τις ανάγκες και γούστα!

Δες ποια προϊόντα σου προτείνουμε για κάθε χώρο:

1
Stylish οργάνωση γραφείου

ximivogue.com.cy

Δουλεύεις ή κάνεις online μαθήματα στο σπίτι; Έχεις «μεταφέρει» κι εσύ το γραφείο σου στο σαλόνι ή είσαι από τους τυχερούς που έχουν ξεχωριστό δωμάτιο;

Όπου κι αν δουλεύεις, οργάνωσε κατάλληλα τον χώρο σου για να φαίνεται πιο όμορφος, αλλά να είναι ταυτόχρονα και πιο λειτουργικός και τακτοποιημένος!

Σου προτείνουμε, λοιπόν, το Desktop Wooden Storage Organizer και το File Folder, έτσι ώστε να βάλεις σε τάξη τα notes σου και να κάνεις τη δουλειά ή το διάβασμά σου πιο εύκολα.

Δες κι άλλα προϊόντα γραφείου εδώ!

2
“Worth living in” living room!

ximivogue.com.cy

Πάμε στο σαλόνι… Μετά από τοοόσο καιρό που περάσαμε στο σπίτι την περασμένη χρονιά, ίσως να νιώθεις ότι θέλεις μια μικρή αλλαγή. 

Δώσε μία άλλη νότα στο σαλόνι σου και μετάτρεψέ το σε έναν “worth living in” χώρο που θα σε κάνει να μην θέλεις να ξεκολλήσεις από την άνεσή του!

Γι’ αυτό, σου προτείνουμε ένα Fluted Bottle – αρωματικό χώρου για να σε αναζωογονεί με το υπέροχο άρωμά του. Βάλε το στο τραπεζάκι δίπλα από τον καναπέ του σαλονιού σου. Επίσης τοποθέτησε το κουτί για Tissues, που είναι ταυτόχρονα και Remote Control Holder. Τι πιο βολικό και έξυπνο;

Δες κι άλλα προϊόντα για το σπίτι εδώ!

3
Οργάνωση beauty προϊόντων στο υπνοδωμάτιο

ximivogue.com.cy

Κάθε γυναίκα έχει σίγουρα αρκετά καλλυντικά στο νεσεσέρ της. Δες την καραντίνα ως την ευκαιρία που έψαχνες (αλλά δεν είχες ποτέ τον χρόνο) για να τα οργανώσεις και να τα βρίσκεις πιο εύκολα.

Για να το κάνεις αυτό, σου προτείνουμε το Plastic Lipstick Organizer, το οποίο είναι ιδανικό για να τακτοποιήσεις τα lipsticks σου και όχι μόνο, αφού μπορείς μέσα στις θήκες να τοποθετήσεις ακόμη και τα πινέλα σου! Αν θέλεις καινούρια πινέλα, τότε σου προτείνουμε να πάρεις αυτό το set με Makeup Brushes σε πολύ καλή τιμή!

Δες κι άλλα beauty προϊόντα εδώ!

4
Cool οργάνωση κουζίνας

ximivogue.com.cy

Είναι γεγονός ότι η καραντίνα μας “έφερε πιο κοντά” με την κουζίνα μας! Για αυτές τις ώρες λοιπόν που περνάς στην κουζίνα, είναι σημαντικό να είναι ένας χώρος που σε εμπνέει!

Και αφού έχεις τον χρόνο, πάρε τα κατάλληλα αντικείμενα για να τακτοποιήσεις και να οργανώσεις το εσωτερικό των ντουλαπιών σου, αλλά και ό,τι έχεις πάνω στον πάγκο και το τραπέζι σου.

Πώς θα το κάνεις αυτό; Με το Ceramic Storage Jar και το Round Airtight Food Storage μπορείς να αποθηκεύσεις με στυλ τρόφιμα, όπως μακαρόνια, ξηρούς καρπούς, μπισκότα, ζάχαρη και καφές!

Δες κι άλλα προϊόντα για την κουζίνα εδώ!

5
Διακόσμηση μπάνιου

ximivogue.com.cy

Νόμιζες πως θα ξεχνούσαμε τον πιο χαλαρωτικό χώρο του σπιτιού; Για να περάσεις την καραντίνα απολαμβάνοντας κάθε γωνιά του σπιτιού σου, κάνε το μπάνιο εξίσου όμορφο με τους άλλους χώρους, διακοσμώντας το με ωραία – αλλά και εύχρηστα αντικείμενα. 

Τοποθέτησε έξω από την ντουζιέρα ή το μπάνιο σου ένα χαλάκι (για να μην γλιστράς και για να απορροφάται το νερό) και φυσικά μην ξεχάσεις να βάλεις δίπλα από τις κρέμες σου έναν μικρό, αλλά στυλάτο καθρέφτη!

Δες κι άλλα προϊόντα εδώ!


Βρες αμέτρητες επιλογές για ό,τι κι αν ψάχνεις, σε πολύ προσιτές τιμές στο ximivogue.com.cy! Το XIMIVOGUE, το Korean-design life brand, λάνσαρε το e-shop του στην κυπριακή αγορά!

Πολύ σύντομα θα ανοίξει το πρώτο του κατάστημα στο Nicosia Mall, όπου θα μπορείς να επιλέξεις από κοντα gadgets τεχνολογίας, προϊόντα για το σπίτι, προϊόντα υγείας και ομορφιάς, δώρα και παιχνίδια, είδη γραφείου, fashion accessories, κοσμήματα και εποχιακά προϊόντα. Προς το παρόν κάνε τις αγορές σου online!

Οι online αγορές παραδίδονται σε 2 μέρες στο κοντινότερο ACS pick-up point. Για περισσότερες ιδέες, ακολούθησε το XIMIVOGUE σε Facebook και Instagram!

Εσύ τι θα επιλέξεις για να ανανεώσεις το σπίτι σου; ?

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending