fbpx

Αυτά είναι τα 10 πιο Instagrammable μέρη του κόσμου που θα θες κι εσύ να ταξιδέψεις!

Αχ… θυμάσαι τον καιρό που πηγαίναμε ταξιδάκια για να «ξεσκάσουμε»; Ε τώρα, πάμε το πολύ μέχρι το supermarket! Μετά την καραντίνα, όμως, θα ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο! Υπόσχεση (στον εαυτό μας)!

Τα ταξίδια είναι ζωή, ελευθερία, χαλάρωση, αναζωογόνηση, γνώση, έμπνευση, στιγμές. Γι’ αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, μας έχουν λείψει τόσο μα τόσο πολύ! Μέχρι να έρθει η στιγμή να ταξιδέψουμε, ας ονειρευτούμε μαζί ότι βρισκόμαστε κάπου μαγικά – σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου!

Η ταξιδιωτική εταιρία “Big 7 Travel” δημοσίευσε τη λίστα με τα 50 πιο Instagrammable μέρη στον κόσμο για το 2021… γιατί πλέον οι φωτογραφίες για το Instagram είναι ένα μεγάλο συν για κάθε προορισμό που επιλέγουμε. Τα αποτελέσματα προέκυψαν από τον αριθμό των hashtags ανά προορισμό, τις προτιμήσεις του κοινού, και τις ψήφους της συντακτικής ομάδας της εταιρίας!

Εμείς σου παρουσιάζουμε την πρώτη 10άδα των Instagrammable προορισμών! Αξίζει να πούμε πως η Αθήνα βρίσκεται στην τελευταία θέση, ενώ στη θέση νούμερο 16 στη λίστα βρίσκεται η Σαντορίνη!

Δες, λοιπόν, τους top 10 πιο Instagrammable προορισμούς στον κόσμο (αρχίζοντας από το No 10):

1
Σικάγο, Ιλινόις

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Time Out Chicago (@timeoutchicago)

Στη 10η θέση βρίσκεται το Σικάγο με 50 εκατομμύρια #chicago hashtags, αποδεικνύοντας πως υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το Σικάγο βρίσκεται στη λίστα με τα πιο Ιnstagrammable μέρη για το 2021!

2
Λονδίνο, Αγγλία

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Time Out London (@timeoutlondon)

Φήμες λένε ότι υπάρχει άτομο που έχει βγάλει φωτογραφία μπροστά από το Big Ben, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το London Eye, μέσα στους κόκκινους τηλεφωνικούς θαλάμους και δεν έχει βάλει το hashtag #londoniscalling. Α-Π-Ο-Κ-Λ-ΕΙ-Ε-Τ-ΑΙ!

Η επιτυχία της φωτογραφίας σου είναι αναπόφευκτη, αφού είσαι στο #londonbaby! 😉

3
Σίδνεϋ, Αυστραλία

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Time Out Sydney (@timeoutsydney)

Με περισσότερα από 32 εκατομμύρια #sydney hashtags στο Instagram, το Σίδνεϋ αποτελεί ένα από τους πιο διάσημους προορισμούς. Η θέα από το λιμάνι, η γέφυρα, και κυρίως το κτήριο της Όπερας, σε περιμένουν να τα φωτογραφίσεις (κάνε λίγη υπομονή)!

4
Αβάνα, Κούβα

Γοητευτική, πολύχρωμη, και vintage με ιδιαίτερα κτήρια, η Αβάνα δεν μπορεί να λείπει από την τελική δεκάδα. Ίσως να μην καταφέρεις να post-άρεις τη φωτογραφία αμέσως, λόγω χαμηλής σύνδεσης στο Wi-Fi, αλλά χαλάλι! Ένα #throwback post σίγουρα το αξίζει.

5
Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Time Out Dubai (@timeoutdubai)

Το Instagram έχει «φτιαχτεί» για το Ντουμπάι… ή μήπως το αντίστροφο; Πολυτέλεια, αίγλη, στυλ, αισθητική, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του μέρους.

Είμαι σίγουρη πως όλοι θα «σκοτώναμε» για μια φωτογραφία μπροστά από ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου, το Burj al Arab ή μέσα στο Dubai Miracle Garden, ένα από τους πιο όμορφους κήπους του κόσμου!

6
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Istanbulcity (@instanbul_city)

Στη θέση 5 βρίσκεται η Κωνσταντινούπολη, η οποία συνδυάζει χρώματα Ανατολής και Δύσης ταυτόχρονα. Η Αγιά Σοφιά, το Grand Bazar, ο Βόσπορος και οι γραφικές γειτονιές της αξίζουν πολλές φωτογραφίες, ενώ τα συναισθήματα είναι πάντα έντονα!

7
Νέα Υόρκη, Αμερική

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Time Out New York (@timeoutnewyork)

“A Big Dream” για πολλούς από εμάς και «εμπειρία ζωής» για άλλους (τυχερούς)! Η Νέα Υόρκη βρίσκεται επάξια στη λίστα με τους πιο Instagrammable προορισμούς.

Από το Central Park και το Empire State Building μέχρι την iconic γέφυρα του Brooklyn, η Νέα Υόρκη θα σε κάνει σίγουρα να την ερωτευτείς!

8
Παρίσι, Γαλλία

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Time Out Paris (@timeoutparis)

Στην 3η θέση βρίσκεται η Πόλη του φωτός, το ρομαντικό Παρίσι… η πόλη που συνδυάζει ιστορία και στυλ!

Αγαπημένη πόλη πολλών Instagrammers και Influencers. Το Παρίσι σε μαγεύει, δεν ξέρεις πού και τι να πρώτο-φωτογραφίσεις, τον Πύργο του Άιφελ, την Αψίδα του Θριάμβου, τα κτήρια με τη μοναδική αρχιτεκτονική ή το φαγητό;

9
Φιλιππίνες

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Big 7 Travel (@big7travel)

Με πάνω από 7,500 νησιά, οι Φιλιππίνες είναι ο δεύτερος πιο Instagrammable προορισμός. Είναι κυριολεκτικά μια όαση που θα σε κάνει να μην ξέρεις από που να αρχίσεις τις φωτογραφίες!

10
Τόκιο, Ιαπωνία

Με περισσότερα από 53 εκατομμύρια #tokyo hashtags, το Τόκιο αποτελεί τον νούμερο 1 πιο Instagrammable προορισμό! Τα έντονα néon χρώματα και η μοντέρνα αισθητική σε συνδυασμό με τους αρχαίους ναούς θα δώσουν μια άλλη νότα σίγουρα στο Instagram σου! Ένα μοναδικό culture σε περιμένει να το εξερευνήσεις!

Η φάση που βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή είναι «Αεροπλάνο αγάπη μου, έλα πάρε με από ‘δώ»… και στην τελική όπου θέλει ας μας πάρει! 🙂

Δες εδώ τα 50 πιο Instagrammable μέρη στον κόσμο για το 2021 και διάλεξε σε ποιον προορισμό θα ήθελες να βρεθείς πρώτα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending