fbpx

#Lifehack: Έτσι θα βρεις το κινητό σου όταν είναι αθόρυβο και δεν θυμάσαι που το άφησες!

Πόσες φορές έβαλες το κινητό σου αθόρυβο όταν έρχονται πολλές ειδοποιήσεις και μετά το «έχασες» – ακόμα και μέσα στο σπίτι; Αμέτρητες φαντάζομαι!

Το πιο ενοχλητικό, όμως, είναι ότι ξέρεις πως κάπου εκεί βρίσκεται! Κάτω από τα μαξιλάρια, σε κάποια τσέπη ή τσάντα, στο αυτοκίνητο, κάτω από το κρεβάτι, στο σπιτάκι του σκύλου… ?

Δεν χρειάζεται ούτε πανικός, ούτε κλάματα, ούτε νεύρα! Υπάρχει τρόπος να το βρεις πολύ εύκολα! Όποια συσκευή κι αν έχεις. Σου έχουμε, λοιπόν, το #lifehack που θα σε σώσει κάθε φορά που χάνεις το κινητό σου ενώ είναι στο αθόρυβο!

Δες τι πρέπει να κάνεις:

1
 Σε συσκευή iOS

Αν έχεις συσκευή iOS, ακολούθησε τα πιο κάτω 3 βήματα και θα μας θυμηθείς!

  • Βήμα Πρώτο: Συνδέσου στον λογαριασμό iCloud (Apple ID) σου, χρησιμοποιώντας κάποια άλλη συσκευή π.χ. το laptop ή το tablet σου.
  • Βήμα Δεύτερο: Επίλεξε τη λειτουργία “Find My iPhone”. Βεβαιώσου ότι είναι επιλεγμένη η συσκευή που ψάχνεις, αν όχι επίλεξέ την κάνοντας click στο “All Devices”.
  • Βήμα Τρίτο: Κάνε click στην επιλογή “Play Sound”. Μπορείς να ρυθμίσεις και τον ήχο που θα παίξει το κινητό σου, ώστε να το βρεις ακόμα πιο εύκολα!

Προσοχή! Αν το κινητό σου δεν είναι συνδεδεμένο στο iCloud και στο διαδίκτυο, ο ήχος δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί. Σ’ αυτήν την περίπτωση, κάνεις την προσευχή σου και συνεχίζεις να ψάχνεις σαν μανιακός σε κάθε πιθανό σημείο του χώρου που βρισκόσουν την τελευταία φορά που το είδες. Good luck.

2
Σε Συσκευή Android

Για να βρεις τη συσκευή Android σου, χρησιμοποίησε το Google Device Manager, ακολουθώντας τα πιο κάτω 2 βήματα:

  • Βήμα Πρώτο: Συνδέσου στον λογαριασμό Gmail σου μέσω του android.com/devicemanager. Εναλλακτικά, πληκτρολογείς την ιστοσελίδα play.google.com στο Google. Από τις ρυθμίσεις κάνεις click στην επιλογή Google Device Manager.
  • Βήμα Δεύτερο: Κάνε click στην επιλογή “Ring”. Επέλεξε τη μεγαλύτερη ένταση σε ήχο και όποια συσκευή κι αν έχεις, ο ήχος θα ενεργοποιηθεί μόλις σε λίγα λεπτά!

Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις αν χάσεις το κινητό σου και είναι αθόρυβο! 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending