fbpx

5 Κύπριες φοιτήτριες μας είπαν τι έκαναν στην καραντίνα… ενώ άλλα είχαν στο μυαλό τους!

Πολλοί από εμάς όταν ακούσαμε για το δεύτερο lockdown καταλάβαμε ότι θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για να αποκτήσουμε καινούριες ασχολίες και hobbies.

Άραγε πόσα από αυτά που είπαμε όντως κάναμε; Εμείς, ρωτήσαμε 5 Κύπριους τι σχεδίαζαν (ή νόμιζαν ότι θα έκαναν) να κάνουν στην καραντίνα και τι κάνουν… τελικά!

Δες πιο κάτω τι μας απάντησαν:

1
Ελένη, 22 χρονών

yang.gr

«Ενόμιζα ότι πλέον εν θα έχω δικαιολογία για να μεν γυμνάζουμαι, έτσι είπα ότι θα βελτιωθώ στη γυμναστική, ακόμα είπα ότι εν να διαβάσω πολλά βιβλία και τέλος θα έψαχνα για διαδικτυακά μαθήματα σε κάτι καινούριο που θα με ενδιέφερε να μάθω!

Αλλά τελικά λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο, αφού οι καθηγητές μας ενομίζαν ότι εν να έχουμε όχι απλά πιο πολύ, αλλά διπλάσιο και τριπλάσιο χρόνο από πριν και έτσι εν μας αφήσαν ούτε να κοιμηθούμε…»

2
Ιζαμπέλλα, 25 χρονών

the feature presentation

«Χμμ, εν να πω τη γυμναστική όπως οι περισσότεροι πιστέφκω. Τελικά όι μόνο εν κάμνω γυμναστική, αλλά εκατέληξα να βλέπω τζιαι πιο πολύ Netflix (απ’ ότι στην 1η καραντίνα). Επίσης είπα ότι θα προσπαθούσα για περισσότερο υγιεινό μαγείρεμα, όμως τρώω μόνο deliveries. Α! Είχα πει να ασχοληθώ και με κάτι πιο δημιουργικό, όπως ζωγραφική/μουσική, τελικά εκέρδισε με το Tik Tok!»

3
Μαρία, 22 χρονών

«Εγώ απόλαυσα ύπνο αν και είχα πει να κάνω γυμναστική, να δω ταινίες και σειρές να φκω λλίο έξω που το σπίτι -νόμιμα πάντα- σε κανένα παρκό για jogging. Παρ’ όλα αυτά εν ξέρω με πότε ξημερώνει… με πότε νυχτώνει. Είμαι μέσα ούλλη μέρα!»

4
Άντρια, 23 χρονών

sheknows.com

«Να τα πω αριθμητικά, πρώτο ήθελα να μεταφέρω τις φωτογραφίες του κινητού μου σε δίσκο, δεύτερο να κάνω γενική καθαριότητα του δωματίου μου με το χάος που προκάλει το πανεπιστήμιο, τρίτο να μάθω να μαγειρεύω (τζιαι τίποτε άλλο εχτός που μακαρόνια) και να ετοιμάσω το βιογραφικό μου, μιας και αποφοιτώ φέτος! Να ευχαριστήσω το πανεπιστήμιο, όμως, εν με άφηκε να νιώσω μοναξιά και φυσικά να μεν κάμω τίποτε που τούτα.»

5
Αναστασία, 21 χρονών

Freepik.com

«Ήθελα να κάμω καμιάν επανάληψη στο διάβασμα, να κάμω καμιά δουλειά στο σπίτι να μάθω να μαϊρεύκω… όμως εκατέληξα με Netflix and chill, κλασσικά πράματα!»

Εσύ κάνεις όσα είχες στο μυαλό σου ή αλλάξαν τα σχέδια σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending