fbpx

Δες πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί της σειράς «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»!

Και ποιος δεν θυμάται τη Μαρίζα και τον Θάνο από την πολυαγαπημένη μας σειρά «Θα βρεις το δασκαλό σου»;! Και πώς να τους ξεχάσεις άλλωστε; Αφού οι επαναλήψεις της συνεχίζουν να κάνουν ψηλά νούμερα τηλεθέασης ακόμα και σήμερα!

Έχεις αναρωτηθεί, όμως, πόσο άλλαξαν και τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά; Η Μαριζούλα και ο Θανούλης μας, λοιπόν, 14 χρόνια μετά το τέλος της σειράς, έχουν μεγαλώσει και έχουν κάνει (και) νέες επιτυχίες στην καριέρα τους!

Όμως, δεν είναι οι μόνοι γι’ αυτό πάμε να τους δούμε έναν – έναν ξεχωριστά πώς άλλαξαν και τι κάνουν πλέον!

Δες πιο κάτω τους ηθοποιούς της σειράς «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»:

1
Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μαρίζα Πασπάτη)

schoolpress.sch.gr/Gossip-tv.gr

Το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» ήταν γι’ αυτήν το ξεκίνημα μιας λαμπρής καριέρας! Σήμερα είναι παντρεμένη (όχι με τον κύριο Ποντίκη) με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιό, τον Δημήτρη, ο οποίος είναι 6 χρονών!

Μέχρι την περσινή τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάναμε στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», ενώ φέτος (μέχρι που ξαναχτύπησε ο κορωνοϊός) έπαιζε στη θεατρική παράσταση «Μια ιστορία αγάπης».

2
Μάριος Αθανασίου (Θάνος Ποντίκης)

Protothema.gr

Ο Μάριος Αθανασίου (όπως και στη σειρά) μέχρι σήμερα έχει «αλλάξει» αρκετές γυναίκες. Από το 2011 μέχρι και σήμερα, όμως, είναι ζευγάρι με τη φωτογράφο Μάρθα Αμαξοπούλου και έχουν αποκτήσει μαζί 2 κόρες, ενώ έχει άλλον 1 γιό από την πρώην σύντροφό του, την ηθοποιό Μαρία Σολωμού.

Φέτος είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Ήλιος». Εκτός από τα μαλλιά, μπορεί να πει κανείς ότι δεν έχει αλλάξει και τόσο. Εννοείται ότι συνεχίζει να είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας!

3
Έρση Μαλικένζου (Λάρα Πασπάτη)

gossip-tv.gr/AlphaNews.Live

Πριν σας πω οτιδήποτε θα σας πω το εξής: και τι δεν θα ‘δινα να είχα γιαγιά την cool «Λάρα» (και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι)!

Είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Ηλία Μυλωνάκο και η τελευταία τηλεοπτική της δουλειά ήταν το 2019 στο «Ου φονεύσεις» του OPEN. Και μιας και είναι και μεγάλη σε ηλικία, εμείς να της ευχυηθούμε να ζήσει για πολλά χρόνια ακόμη και να μας χαρίζει μεγάλες επιτυχίες με τους ρόλους της.

4
Χάρης Σώζος (Ανέστης Πασπάστης)

youtube.com/annakarn21/Naftemporiki.gr

Ο «μπαμπάς Πασπάστης» σήμερα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» που προβάλεται από τον ΑΝΤ1.

Έχει έναν γιό, τον μουσικό Λεωνίδα Σώζο και μια κόρη, τη Βενέτα Σώζου (βέβαια ο Χάρης Σώζος ήταν ήδη πατέρας από τότε που προβαλλόταν στις οθόνες μας το «Θα βρεις το δασκαλό σου»).

5
Σύλβια Δεληκούρα (Άσπα Καλογήρου)

patrasevents.gr/Istagram.com/@silviadelikoura

Το «τρελλοκομείο» που στη σειρά ονομαζόταν «Άσπα», σήμερα είναι μανούλλα ενός αγοριού, του Ορφέα.

Μέχρι το 2020 έπαιζε στη θεατρική παράσταση «Σκούπα», παλιότερα συμμετείχε στο show μεταμορφόσεων “Your Face Sounds Familiar” στον ΑΝΤ1, ενώ πρόσφατα έκανε το τηλεοπτικό της «ντου» στη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». 

P.S: Λες να παραμένει ακόμη τόσο «τρελλοκομείο», όπως τότε στη σειρά; ?

6
Γιάννης Δρίτσας (Σπύρος Περτούλιας)

tosteki1.wordpress.com/Gossip-tv.gr

Κι όμως ο «Σπύρος» δεν άλλαξε και τόσο. Η αλήθεια είναι ότι μας δυσκόλεψε λίγο, αφού δεν βρήκαμε τι ακριβώς κάνει σήμερα ο κολλητός του Θάνου. Η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά ήταν το 2013 στα «Κλεμμένα Όνειρα» του Mega.

Το μόνο που μπορούμε να σου πούμε με σιγουριά είναι πως έχει 2 παιδιά και τελευταία ασχολείται περισσότερο με το θέατρο και την σκηνοθεσία!

7
Σοφία Παυλίδου (Μάγδα Ηλιάδη)

youtube.com/Ελληνικές Σειρες και Ταινιες/Znews

Όταν προβαλλόταν η σειρά ήταν η γυναίκα του δημοσιογράφου και παρουσιαστή Χρήστου Φερεντίνου. Σήμερα είναι η πρώην συζυγός του και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά.

Η πιο πρόσφατη τηλεοπτική δουλειά της ήταν πριν δύο χρόνια, όταν συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Κρατάς Μυστικό;» του Alpha.

8
Χριστίνα Τσάφου (Δέσποινα Ποντίκη)

ant1next.gr/BOVARY

Η τηλεοπτική μαμά του Θάνου, στην πραγματικότητα είναι μαμά του ηθοποιού Χρήστου Ζαχαριάδη (εε από ποιον να πάρει το παιδί;!), αλλά και γιαγιά!

Σήμερα είναι ξανά μια από τους πρωταγωνιστές στο remake της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» στον ANT1, όπου υποδύεται τη «Χάιδω» τη γυναίκα του μπακάλη.

Τους προτιμάς όπως ήταν τότε ή σήμερα; Γράψε μας στα σχόλια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending