fbpx

Δες ποιο feature σκέφτεται να αφαιρέσει σύντομα το Instagram (και δεν θα μας αρέσει)!

Το Instagram, το αγαπημένο μας “online album φωτογραφιών” (όπως θα το αποκαλέσω εγώ), υποδέχεται τον καινούριο χρόνο με πολλά και διάφορα νέα updates που έχουν στόχο να μας εκπλήξουν… θετικά ή αρνητικά. Αυτό εξαρτάται σίγουρα από εμάς!

Ανάμεσα, λοιπόν, σε αυτά τα νέα updates που έκανε ήδη και σ’ αυτά που σκέφτεται να κάνει, βρίσκεται και η “επιθυμία” του Instagram να αφαιρέσει τη δυνατότητα που έχουν οι χρήστες να κάνουν share τα posts στα Instagram Stories τους, είτε αυτά είναι δικά τους είτε από τον λογαριασμό κάποιου άλλου χρήστη.

Τι εννοεί; Είμαστε σοβαροί; Τέλος στο share των quotes και memes στα Instagram Stories; Τέλος και το “New Post” από διάσημους influencers (και όχι μόνο); #OhNO!

Δες τι πρέπει να γνωρίζεις για την πιθανή αλλαγή:

Προς το τέλος του Ιανουαρίου 2021, πολλοί χρήστες του Instagram έλαβαν μια ειδοποίηση, αναμεσά τους και ο Matt Navarra, ένας από τους πιο γνωστούς Social Media Expert, ο οποίος τη δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Αποτέλεσμα; Τα σχόλια άρχισαν «να πέφτουν σαν βροχή»!

Συγκεκριμένα, με την ειδοποίηση αυτή, το Instagram ενημέρωνε τους χρήστες πως σκέφτεται να αφαιρέσει το “share post to story”, ως μια αλλαγή την οποία οι ίδιοι οι χρήστες επιθυμούσαν – να βλέπουν, δηλαδή, λιγότερα posts στα Instagram Stories τους!

unboxholics.com

Μέχρι τώρα, έχουμε τη δυνατότητα να μοιραζόμαστε τα posts που μας έκαναν εντύπωση ή που μας εκφράζουν, κάνοντάς τα share στα δικά μας stories.

Ταυτόχρονα, πολλοί influencers και μη (βάζοντας και τον εαυτό μου στους «μη») κάνουμε share το post μας στα stories, χρησιμοποιώντας το –γνωστό σε όλους– “New Post” με σκοπό να «παρασύρουμε» τους followers μας στη φωτογραφία που μόλις ανεβάσαμε για να μας κάνουν like ή comment.

Αν γίνει, όμως, αυτή η αλλαγή δεν θα μπορούμε να έχουμε πλέον αυτήν τη δυνατότητα!

Για να αποφύγουμε τον οποιοδήποτε πανικό… Προς το παρόν, το update αυτό βρίσκεται ακόμη σε δοκιμαστικό επίπεδο!

Αξίζει, όμως, να αναφέρουμε πως τα σχόλια, για την αλλαγή αυτή, είναι διάφορα μιας και πολλοί χρήστες τη βρίσκουν απαραίτητη, ενώ κάποιοι άλλοι τη χειρότερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει το Instagram.

Εσένα πώς σου φαίνεται; Γράψε μας στα σχόλια την άποψή σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending