fbpx

5 καταστάσεις που ζήσαμε την πρώτη μέρα που άνοιξαν (επιτέλους) τα καταστήματα στην Κύπρο!

Επιτέλους μετά από περίπου ένα μήνα έχουν λειτουργήσει και πάλι τα εμπορικά κατάστηματα και πλέον έχουμε κι άλλες εναλλακτικές για να περάσουμε την ώρα μας, αφού ακόμη δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε όπως παλιά.

Η πρώτη μέρα, λοιπόν, που τα εμπορικά κέντρα ανοιξάν ξανά τις πόρτες τους θύμιζε κάτι σαν “deja vu”, αφού οι καταστάσεις που ζήσαμε ήταν παρόμοιες με το re-opening μετά το πρώτο lockdown!

Δες 5 καταστάσεις που ζήσαμε όσοι τα επισκεφθήκαμε:

1
Μηνύμα… “με το καλημέρα”

studentlife.com.cy/festivalclaca.cat/freepik.com

Δεν νομίζω να είμαι η μόνη που ξύπνησα και είχα 2-3 μηνύματα από διάφορα καταστήματα στο κινητό μου. Και όπως ήταν αναμενώμενο συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η αλήεθεια είναι πως δεν έμεινε κατάστημα που δεν έστειλε μήνυμα, έστω και για να μας θυμίσει ότι έχει ανοίξει. Και εννοείται οι Κυπραίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να αρχίσουν να στέλνουν μηνύματα “εξόδου” στο 8998 για να βουρήσουν να παν!

2
Τιμές “Black Friday”

lifo.gr/EUROKINISSI

Θα έπρεπε να ονομάσουμε τη μέρα “Black Monday”, μιας και ήταν Δευτέρα! Αν και καλύτερα θα έπρεπε να πούμε όλη την εβδομάδα Black Week, αφού οι πολύ χαμηλές τιμές συνεχίζοντα για όλη την εβδομάδα.

Και εδώ που τα λέμε μάλλον θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτές τις χαμηλές τιμές μέχρι να ξεπουλήσουν, αφού λόγω της καραντίνας “εμείναν τους” ούλλα πάνω στα ράφια!

3
Όλοι πήραν το “κάτιτίς” τους

freepik.com/prostooleh

Με μια σύντομη βόλτα σε εμπορικό κατάστημα της Λευκωσίας, αυτό που είδαμε ήταν πως όλοι όσοι επέλεξαν να κάνουν τη βόλτα τους επιάσαν τζιαι που κάτι.

Σίγουρα, όμως, πολλοί ήταν κι αυτοί που “έτρεξαν” στα malls απλά για να ξεσκάσουν απλά από το σπίτι!

4
Ραντεβού στο Mall

Racked

Μπορεί τα περιοριστικά μέτρα να ισχύουν ακόμη και οι χώροι εστίασης να παραμένουν κλειστοί, οι Κυπραίοι, όμως, βρήκαν και πάλι τη “λύση” για να βρεθούμε με γνωστούς και φίλους…

“Αφού ελειτουργήσαν που ελειτουργήσαν πάλε τα malls, ας βρεθούμε τζιαμέ”, λαλεί σου. Και δεν ήταν λίγοι αυτοί που είδαμε να περπατούν με παρέα (παραπάνω από 2 άτομα)!

5
Αντισηπτικά παντού

AlfaVita

Άνοιξαν που άνοιξαν τα καταστήμτα, για να μην τους ξανά κλείσουν τηρούσαν, όπως ήταν  αναμενώμενο, όλα τα μέτρα προστασίας, αφού σε κάθε γωνιά είχε και ένα μπουκαλάκι αντισηπτικό.

Σε λλίο θα μας ζητούν τζιαι rapid test για να μας βάλουν μέσα! Τωρά που το ξανά σκέφτουμαι… άμπα τζιαι εν καλή ιδέα μετά από αυτές τες εικόνες συνωστισμού που βλέπουμε (thank you xeroteana για την πιο κάτω φώτο); ?

Έκαμες τζιαι εσύ τη βόλτα σου στα καταστήματα ή ακόμα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending