“La Casa de Papel”: Αυτό είναι το spoiler που κυκλοφορεί για την 5η και τελευταία σεζόν!

StudentLife Chief Editor
veryfilmi.com/Netflix.com

Πολλές παραγωγές αγαπημένων σειρών “πάγωσαν” τον περασμένο χρόνο, αφού λόγω της πανδημίας τα γυρίσματά τους δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν.

Το 2021, όμως, θα κάνουν επιτέλους πρεμιέρα και θα δώσουν ένα τέλος στην ανυπομονησία μας. Μία εξ αυτών των σειρών που περιμέναμε πώς και πώς είναι και ο 5ος κύκλος του “La Casa de Papel”, μια από τις σειρές που αγαπήθηκαν όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Κύπρο, όσο και σ’ όλοκληρο τον κόσμο!

Τα έμαθες; Η επιτυχημένη σειρά “La Casa de Papel” φτάνει στο τέλος της και σύντομα θα απολαύσουμε το μεγάλο φινάλε της.

Δες πιο κάτω όσα μάθαμε για τον 5ο κύκλο:

Πότε θα προβληθεί η πρεμιέρα;

whats-on-netflix.com/Netflix.com

Δυστυχώς, δεν έχουμε το trailer (προς το παρόν) για την 5η season του Money Heist, καθώς στις αρχές Ιουλίου του 2020, ο Alex Pina επιβεβαίωσε ότι έγραφε ακόμα το σενάριο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Álex Pina (@alexpinaoficial)

Επομένως, θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι να πάρουμε μια ιδέα για το τι πρόκειται να δούμε στη νέα season!

Ανεξάρτητα από την απογοήτευση που πήραν οι περισσότεροι fans της σειράς από την προηγούμενη season, -σίγουρα- όλοι θέλουν να δουν πώς θα κλείσει αυτός ο κύκλος της συμμορίας.

Η πρεμιέρα, λοιπόν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αναμένεται να γίνει στα μέσα Αυγούστου. Ας ελπίσουμε ότι ο Professor και η παρέα του θα μας “βρουν” να αράζουμε σε κάποια παραλία (και όχι πάλι κλεισμένους στο σπίτι).

Αναμένουμε σύντομα την ανακοίνωση από το Netflix, για την ακριβή ημερομηνία.

P.S.: Αν και το Money Heist μπορεί να φτάνει στο τέλος του, έχει επιβεβαιωθεί ότι θα υπάρξει ένα κορεατικό remake της επιτυχημένης σειράς!

Ποιοι θα είναι στο cast της τελευταίας season;

express.co.uk/Netflix.com

Τα περισσότερα από τα βασικά μέλη του cast αναμένεται ότι θα επιστρέψουν και σ’ αυτόν τον κύκλο.

Πιο συγκεκριμένα: η Tokyo (Úrsula Corberó), ο Professor (Álvaro Morte), η Lisbon (Itziar Ituño), ο Rio (Miguel Herrán), ο Denver (Jaime Lorente), η Stockholm (Esther Acebo), ο Palermo (Rodrigo De la Serna), ο Helsinki (Darko Peric), ο Bogotá (Hovik Keuchkerian) και ο Marsella (Luka Peros) θα παίζουν και στον 5ο κύκλο.

Εκτός από αυτούς, όμως, θα υπάρχουν και 4 “new entries” στο cast της σειράς. Μερικούς από τους νέους χαρακτήρες ίσως να τους ξέρεις από άλλες σειρές, όπως: Miguel Ángel Silvestre (τον οποίο είδες και στη νέα ισπανική σειρά ‘Sky Rojo’), Patrick Criado (από το Ζωή χωρίς άδεια), José Manuel Seda και Alberto Amarilla, χωρίς να γνωρίζουμε -για την ώρα- σε ποιο κομμάτι της ιστορίας θα ενταχθεί ο καθένας.

Xαρακτήρες όπως οι: Arturo (Enrique Arce), Alicia Sierra (Najwa Nimri), Manila (Belen Cuesta) και Gandia (Jose Manuel Poga) αναμένεται να επιστρέψουν με κάποιον τρόπο. Επίσης επιβεβαίωση έχουμε και για την επιστροφή του Berlin (Pedro Alonso) μέσα από flashbacks.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ένας χαρακτήρας που δεν θα επιστρέψει είναι η Nairobi (Alba Flores) που σκοτώθηκε στην τέταρτη season.

Μερικοί από τους ηθοποιούς έχουν ήδη επιβεβαιώσει την επιστροφή τους στην 5η season, μέσα από δημοσιεύσεις τους στο Instagram!

Μερικά “spoilers” που κυκλοφορούν:

Express.co.uk/Netflix.com

Οι φανατικοί της σειράς, που έχουν αναλύσει το κάθε δευτερόλεπτο (όλες τις σκηνές και φράσεις του κάθε πρωταγωνιστή) από τις προηγούμενες 4 seasons, έχουν συνδέσει κάποια κομμάτια του “puzzle” και μας λένε τις θεωρίες τους για το πώς πιστεύουν ότι θα τελειώσει η σειρά!

Οι τελικές προβλέψεις είναι ότι ο Professor θα θυσιαστεί για να σώσει την Tokyo. Η θεωρία αυτή στηρίζεται στο γεγονός ότι η Tokyo είναι η αφηγήτρια του έργου, άρα είναι και η μόνη που επέζησε για να αφηγηθεί όσα συνέβησαν.

Γι’ αυτό και στις περισσότερες σκηνές που αναφέρεται στον Professor, τον αποκαλεί ως τον “φύλακα άγγελό της” (guardian angel) και αυτός είναι ίσως ένας συμβολισμός που θα αποκαληφθεί στο τελευταίο επεισόδιο.

Ανυπομονείς κι εσύ να δεις το μεγάλο φινάλε του “La Casa de Papel”;