fbpx

Παν. Λευκωσίας: Πρόσκληση Υποβολής Αιτήσεων για Διδακτορικά Προγράμματα του Τμήματος Παιδαγωγικών Σπουδών

Το Τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την προκήρυξη θέσεων για εισδοχή σε διδακτορικά προγράμματα του Τμήματος Παιδαγωγικών Σπουδών, με έναρξη φοίτησης τον Σεπτέμβριο του 2021.

Το Διδακτορικό Πρόγραμμα στις Επιστήμες Αγωγής σκοπό έχει να παρέχει τα εφόδια σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, που επιθυμούν να ενδιατρίψουν στην έρευνα ποικίλων κλάδων της παιδαγωγικής επιστήμης, να δημιουργήσουν νέα γνώση σε εννοιολογικό και μεθοδολογικό επίπεδο και να συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας του εκπαιδευτικού συστήματος. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα προετοιμάζει τους υποψήφιους διδάκτορες να λειτουργήσουν ως καταλύτες στον χώρο της εργασίας τους, παρέχοντάς τους γερά ερευνητικά θεμέλια και επαγγελματικές δεξιότητες, τα οποία είναι απαραίτητα στον μεταβαλλόμενο χώρο της εκπαίδευσης.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 30 Απριλίου 2021

Για τα γενικά κριτήρια εισδοχής, και επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα https://www.unic.ac.cy/el/education-sciences-phd-3-years/

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending