fbpx

Πέτρος Φιλιππίδης εκτός TV: Σταματούν όλες οι επαναλήψεις των σειρών που έπαιζε!

Είναι γεγονός ότι οι αποκαλύψεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα για πολλούς γνωστούς ηθοποιούς (και όχι μόνο) μας έχουν σοκάρει όλους!

Είναι αυτό που λες “Μα αυτός; Άντε καλέ δεν του το ‘χα!” “Αυτός να έκανε τέτοιο πράγμα – αποκλείεται!” και κάπως έτσι… “πέφτουν απ’ τα μάτια μας” καλλιτέχνες που τους είχαμε -άλλωτε- πολύ ψηλά. Πρώτα απ’ όλα για τη δουλειά και το έργο τους, αλλά και ως ανθρώπους.

Η στιγμή της “αποκαθήλωσης” του μεγάλου ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη έφτασε, αφού μετά από τις καταγγελίες γυναικών για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις, τα τηλεοπτικά κανάλια αποφάσισαν να κόψουν τις επαναλήψεις των σειρών όπου έπαιζε. Και πολύ το άργησαν λέμε εμείς!

Το κίνημα #metoo είναι πιο δυνατό από ποτέ, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο και οι αποκαλύψεις έρχονται η μια μετά την άλλη προκαλώντας μας σοκ. Ο νους μας δεν χωράει την τόση αηδία που προκαλούν οι πράξεις ενός ανθρώπου που δεν σεβάστηκε τίποτα και κανέναν. Ούτε τις γυναίκες, ούτε το όνομα και την οικογένειά του, ούτε τη θέση του, ούτε το επάγγελμά του.

Όπως όλα δείχνουν, ο Φιλιππίδης δεν ήταν ο μόνος! Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των καταγγελιών εις βάρος του, αν και διάφορες φήμες κάνουν λόγο για 100 που έχουν φτάσει στον εισαγγελέα.

Ο κόσμος από την πρώτη κιόλας στιγμή απογοητεύτηκε από όλα αυτά κι έτσι το όνομα του γνωστού ηθοποιού… “έπιασε πάτο” και όλα όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα στην καριέρα του είναι σαν να έχουν γίνει απλά “delete”.

weheartit.com/@maria209

Σ’ αυτό έρχονται να συμβάλουν και τα τηλεοπτικά κανάλια (“κάλλιο αργά παρά ποτέ”), τα οποία, όπως προαναφέραμε, αποφάσισαν πως θα σταματήσουν τις επαναλήψεις των σειρών που πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Ανάμεσά τους είναι και η σειρά «50-50» που κάποτε όλοι αγαπήσαμε (ειδικά όταν σ’ αυτήν πρωταγωνιστεί και ο Παύλος Χαϊκάλης, το όνομα του οποίου επίσης εμπλέκεται σε καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις). Επίσης, “τέλος” ο Φιλιππίδης και από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», στην οποία πρωταγωνιστούσε αυτό το διάστημα.

Εμείς, κάναμε την έρευνά μας και στα κυπριακά κανάλια που μέχρι σήμερα, ανά διαστήματα, έπαιζαν τις επαναλήψεις των σειρών του και με ευχαρίστηση διαπιστώσαμε ότι τις έχουν αφαιρέσει από το πρόγραμμά τους!

Facebook.com/Nikiforos-Zormpas-50-50

Άντε γεια, λοιπόν, κι άντε να χαθείς… Δεν θα μας λείψεις καθόλου Πέτρο Φιλιππίδη!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending