fbpx

Δες live το διαδικτυακό σεμινάριο “START it UP: Roadmap to build & Scale-up your Startup”!

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης της επιχειρηματικής και καινοτόμου δραστηριότητας στην Κύπρο, οι Global Shapers Nicosia διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Start it UP: Roadmap to Build and Scale-up your Startup» στις 26 Φεβρουαρίου και η ώρα 6 μ.μ.

Ο στόχος αυτού του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι να διαδώσει, μέσω ομιλιών και παρουσιάσεων, σημαντικές και χρήσιμες πληροφορίες και να καθοδηγήσει τόσο όσους έχουν καινοτόμες ιδέες και θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους Startup, αλλά δεν γνωρίζουν από πού να ξεκινήσουν, όσο και αυτούς που επιθυμούν να βελτιώσουν την Startup τους. Το διαδικτυακό σεμινάριο στοχεύει να εμπνεύσει και να στηρίξει ενεργά τους επίδοξους επιχειρηματίες να ξεκινήσουν το δικό τους ταξίδι!

Οι ομιλητές στο διαδικτυακό σεμινάριο, περιλαμβάνουν έμπειρους επαγγελματίες με εξειδίκευση στους τομείς της νομικής, του μάρκετινγκ και της χρηματοδότησης, καθώς και ιδρυτές επιτυχημένων Startup. Καλύπτοντας τόσο τη δημιουργία όσο και την ανάπτυξη μιας Startup, οι ομιλητές θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες σχετικά με το τι πρέπει να ληφθεί υπόψη για να δημιουργηθεί και να εξελιχθεί μια Startup. Επιπλέον, οι ιδρυτές επιτυχημένων Startup θα συνδέσουν τη θεωρητική με την πρακτική πτυχή, μοιράζοντας με τους συμμετέχοντες τις εμπειρίες, τις προκλήσεις και τις επιτυχίες που έχουν αντιμετωπίσει στο ταξίδι τους και θα παρέχουν χρήσιμες συμβουλές.

Οι ομιλητές θα είναι οι ακόλουθοι:

  • Ορέστης Αναστασιάδης, Δικηγόρος στο δικηγορικό γραφείο Δρ Κ. Χρυσοστομίδης & Σια Δ.Ε.Π.Ε.
  • Δρ Ντάινα Νικολάου, Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
  • Λίτσα Κουντουρίδου, Επιστημονική Λειτουργός Α’ στο Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας
  • Γιάννης Χατζηκωσταντούρας, συνιδρυτής του StudentLife και της οικογένειας εταιρειών PeopleFirst
  • Μιχάλης Οικονόμου, συνιδρυτής του Foody και υπεύθυνος της ομάδας του Restaurant Success Team της πλατφόρμας
  • Μαρία Τερζή, συνιδρύτρια της Malloc

Το διαδικτυακό σεμινάριο στηρίζεται από το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) και το Youth Makerspace Λάρνακας. Θα είναι δωρεάν και ανοιχτό σε όλους και θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλική γλώσσα, μέσω της πλατφόρμας Zoom. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/86072709558?pwd=dVEwWEZJQyt0Y3BIRUVBaWQzaXJadz09 .

Θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά στο Facebook μέσω της σελίδας Global Shapers Nicosia.

Η κοινότητα των Global Shapers είναι μια πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum) και εμπνέει νέους ηλικίας έως 33 ετών που εργάζονται από κοινού για την αντιμετώπιση τοπικών, περιφερειακών και παγκόσμιων προκλήσεων. Σήμερα, η κοινότητα απαρτίζεται από περισσότερα από 7,000 μέλη σε περίπου 400 τοπικά hubs σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Στη Λευκωσία, η ομάδα μας ιδρύθηκε το 2014 και έχει αναπτύξει από τότε πλούσια δράση διοργανώνοντας, μεταξύ άλλων, την ημερίδα #ShapeCyprus, τα Refugee Fun Days και άλλες πρωτοβουλίες.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending