fbpx

Διαχρονική συνεργασία του University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus) με το Hope For Children!

Στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας του University of Central Lancashire Cyprus με τον Οργανισμό “Hope For Children” CRC Policy Center, το Πανεπιστήμιο στηρίζει το πολυεπίπεδο ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί το Hope For Children. Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία  καθηγητών της Σχολής Επιστημών και του University of Central Lancashire Cyprus, έχει συλλεχθεί το ποσό των €400, το οποίο παραδόθηκε στον Οργανισμό από την Υπεύθυνη Προγράμματος MSc Forensic Psychology του Πανεπιστημίου, Δρ. Λίλια Ψαλτά.

Το ποσό αυτό θα διατεθεί για την αγορά βιβλίων, που σκοπό έχει την υποστήριξη των υπηρεσιών ψυχολογικής αξιολόγησης και θεραπείας των παιδιών που παραπέμπονται στον Οργανισμό.

Η κα. Άντρια Νεοκλέους, Διευθύντρια Ανθρωπιστικού Τομέα του Οργανισμού, ευχαρίστησε το Πανεπιστήμιο και τη Δρ. Λίλια Ψαλτά για την πρωτοβουλία αυτή, τονίζοντας ότι η μακροπρόθεσμη συνεργασία που έχει εγκαθιδρυθεί, συνεισφέρει στις προσπάθειες του Οργανισμού που εστιάζουν στη συνεχή μάθηση και εκπαίδευση, αλλά και ανάπτυξη τεχνογνωσίας με απώτερο στόχο την ενδυνάμωση των υπηρεσιών στήριξης και προστασίας προς τα παιδιά.

Παράλληλα, η Δρ. Λίλια Ψαλτά δήλωσε ότι η εν λόγω συνεργασία εστιάζει στη διάδοση εξειδικευμένης τεχνογνωσίας, στην έρευνα, στην πρακτική φοιτητών στο Hope for Children και στην υλοποίηση κοινών ενεργειών που έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση των πολυεπίπεδων δράσεων του Οργανισμού. Επιπλέον, η συνεργασία αυτή στοχεύει στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών, ενώ ταυτοχρόνως επιτυγχάνεται η μεταφορά γνώσεων από το πεδίο δράσης του Hope For Children στον ακαδημαϊκό τομέα.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη απαρτίζει έναν από τους βασικούς πυλώνες του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου, καθώς η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί την απαρχή μιας σειράς δραστηριοτήτων που έχουν προγραμματιστεί για τη φετινή χρονιά.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα του “Hope For Children” CRC Policy Center μπορείτε να βρείτε στο www.uncrcpc.org.cy ή στο 22 103234 ή στην 24ωρη Γραμμή Βοήθειας του Οργανισμού καλώντας δωρεάν στο 1466.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending