Θυμάσαι τη σειρά “Rebelde Way”; Επιστρέφει με remake στο Netflix και εμείς ανυπομονούμε!

StudentLife Chief Editor
rebelde-way-anipotaktes-kardies-epistrefoun-netflix
ecartelera.com/en.wikipedia.org

Μην μου πεις ότι δεν θυμάσαι την αγαπημένη σειρά των εφηβικών σου χρόνων, γιατί θα είναι ψέμα…

Για να σε θυμίσω λίγο στα γρήγορα η ιστορία πάει κάπως έτσι: Οι 4 βασικοί χαρακτήρες, Μία Κολούτσι, Μανουέλ Αγκίρε, Πάμπλο Μπουσταμάντε και Μαρίζα Σπιρίτο, ζούσαν εσώκλειστοι στο ιδιωτικό σχολείο “Elite Way”. Δημιούργησαν το δικό τους συγκρότημα “Erreway” και δεν παίζει να μην θυμάσαι τα πιο γνωστά τραγούδια τους, όπως το: “Para cosas buenas”, “Tiempo”, “Sera de dios”, “Bonita de más”, που τα συνόδευαν πάντα απίστευτες χορογραφίες!

Η σειρά «Ανυπότακτες Καρδιές» μας κρατούσε συντροφιά καθημερινά και σίγουρα δεν έχανες επεισόδιο! Tο Netflix, λοιπόν, έχει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για όλους τους fans της σειράς, αφού ανακοίνωσε το remake της που έκανε θραύση την περίοδο 2005-2007.

Δες πιο κάτω όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το remake που περίμενες χρόνια τώρα!

Η παραγωγή μετά από δύο δεκαετίες σχεδόν (OMG, I feel old), μας καλεί να πάμε πίσω στο “Elite Way”, όπου μία νέα γενιά μαθητών θα ζήσει τις δικές της εμπειρίες, εφηβικούς έρωτες και ελπίζει να νικήσει τη «Μάχη των Συγκροτημάτων».

Η -τότε- μεγάλη επιτυχία της σειράς οδήγησε σε remakes από άλλες χώρες (π.χ Μεξικό, Ινδία, ΗΠΑ, Προτογαλία, Χιλή κ.ά), με το πιο επιτυχημένο να είναι εκείνο του Μεξικού, με όνομα “Rebelde” και το συγκρότημα “RBD”. Η ιστορία -πέρα των πολύ μικρών αλλαγών- ήταν η ίδια, όμως, η αλήθεια είναι ότι σαν το πρωτότυπο -ΚΑΝΕΝΑ- αφού με τους συγκεκριμένους πρωταγωνιστές είχαμε ταυτιστεί όλοι!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το remake του Netflix θα γίνει για την Μεξικάνικη εκδοχή (“Rebelde”) και όχι για την Αργεντίνικη (“Rebelde Way”).

Όσο για το cast, προφανώς και δεν θα είναι αυτό που γνωρίσαμε -και αγαπήσαμε- ως έφηβοι, αλλά οι νέοι πρωταγωνιστές είναι οι εξής:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Azul (@azulguaita)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sergio Mayer Mori (@smayermori)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeronimo Cantillo (@jeronimocantillo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FrAnco (@francomasini)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SELENE (@lizethselene)

Η σειρά αναμένεται στο Netflix το 2022, αλλά εμείς ήδη αγωνιούμε! Εσύ πόσο ενθουσιάστηκες με αυτά τα νέα;