fbpx

Artificial Intelligence: Προκλήσεις & Προοπτικές!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο ως τεχνολογία του μέλλοντος και προβλέπεται ότι θα επηρεάσει πολλές πτυχές της ζωής μας.

Τι είναι όμως η τεχνητή νοημοσύνη ακριβώς; Πώς θα αλλάξει την καθημερινότητά μας; Πώς μπορούμε να την αξιοποιήσουμε θετικά, έτσι ώστε να αποτελέσει μέσο δημιουργίας, μάθησης και επαγγελματικής κατάρτισης; Ποιες είναι οι ευκαιρίες εργοδότησης που προσφέρει και ποια η συμβολή της τεχνητής νοημοσύνης στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, καθώς και στην ψηφιακή μεταμόρφωση της κοινωνίας;

Τα πιο πάνω, αλλά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα, θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε στη διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Artificial Intelligence: Προκλήσεις & Προοπτικές», που διοργανώνει ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου και το Youth Makerspace Larnaka. Η διαδικτυακή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί μέσω Facebook Live, την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 στις 19:00.

Στο πάνελ της συμμετέχουν ο Δρ. Σάββας Α. Χατζηχριστοφής – Αναπληρωτής Καθηγητής Τεχνητής Νοημοσύνης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, η Δρ. Μαρία Τερζή – Ερευνήτρια Τεχνητής Νοημοσύνης και ο Δρ. Γιώργος Χατζημιλιούδης – Μηχανικός Πληροφορικής στην Oracle Κύπρου / Μάλτας. Τη συζήτηση συντονίζει ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, Μενέλαος Μενελάου.

Μάθε περισσότερα: https://fb.me/e/15Av50QT8

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending